Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.02.2024. u 13:47

Kako vladati ljudima s mušicama u glavama? Kada svijet počne sličiti na ludnicu, anarhija postaje jedini društveni okvir

Komentara 2

ED
edgar2
15:53 02.02.2024.

U "komunizmu" je bila oskudica informacija, a najčitanija u večernjaku je bila Crna kronika (kriminal, ubojstva...). Ali sada nema oskudice informacija nego su se mediji pretvorili u "crnu kroniku"- sve loše vijesti odmah završavaju u medijima. I to povećava stres , anksioznost i depresiju kod ljudi. Zato je danas važno pravilno se dozirati s "informacijama" i ne čitati sve...Loše vijesti imaju puno jači utjecaj na naš mozak nego dobre vijesti...iskrivljuju naš um i život i mogu nas dovesti do užasnih odluka...Psiholozi su izračunali da za jednu lošu vijest trebaju barem tri dobre vijesti da bi um bio ponovno u ravnoteži.

DU
Deleted user
15:44 02.02.2024.

Tko te tjera sve pratiti i svemu vjerovati? Tko ti brani otići u prirodu ili slušati umirujuću glazbu i družiti se s bližnjima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije