Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa HDZ-a
Povratak na članak

Anušić: Želimo Papinski Križ vratiti na mjesto gdje je papa i služio misu

Najveći je to, inače, križ u Hrvatskoj, visok čak 25 metara, a ostao je kao podsjetnik na papino 100 putovanje. Deset godina kasnije odvezen je, pak, na restauraciju, za koju se novac treba odvojiti iz gradskog proračuna. Već je dvije godine u dvorištu Ukopa

Komentari 5

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
11:06 24.10.2016.

vidim nastavljaju se 'riforme', pa zar zaista ne mogu napraviti nešto korisno, da se zaposli barem pet ljudi...

VL
VE
velikazmija
19:11 22.10.2016.

blagoje 58- Prihvatili ste mišljenje plenkovića da se krize riješavaju na izvorištu-zašto to ne primijeniti i na slavoniju.znamo što je napravio bivši ministar gospodarstva prije toga vlasn ik poljoprivredne APOTEKE - di su završili eu fondovi za poljoprivredu- i tadtad je počelo iseljavanje cijelih težačkih obitelji iz slavonije slučaj je zataškan kao i razdijelnici-

VL
Avatar IvanIvic1984
IvanIvic1984
21:11 22.10.2016.

Koliko su bitni projekti i zaposljavanje toliko je i bitno vracanje vjere ljudima u bolje sutra i u jedni druge!Lijepa i hvale vrijedna inicijativa!

VL
BL
blagoje58
15:26 22.10.2016.

Mora se hitno udovoljiti osječkom HDZ-u kako bi mogli početi razmišljati kako da spriječe autobuse mladih da se iseljavaju iz grada. Mladima u Irskoj tada treba dati izbor hoće li se vratiti zbog tog čina, ili zbog gradonačelnikovih 500kn. Ali ne može oba izbora. To neka bude kad nas ovakva ekipa dovede do prosperiteta.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:19 22.10.2016.

Besloslen pop i jariće krsti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.