Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz ples quadrillu

Osječki maturanti otplesali iz školskih klupa

maturanti osijek (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/6
17.05.2013.
u 14:50

1820 osječkih maturanata u Županijskoj ulici u središtu grada točno u podne otplesalo je quadrillu i na taj način, tradicionalno, oprostilo se sa srednjom školom

S plesom su se već devetu godinu za redom osječki maturanti oprostili od srednjoškolskih klupa.

Njih 1820 u Županijskoj ulici u središtu grada točno u podne otplesalo je quadrillu. Tradicionalno se nagrađuju i najbolji natpisi na majicama.

Tako su party u tramvaju osvojili medicinari za “Ne nose svi superheroji plašt” dok su maturanti Opće gimnazije osvojili 2.000 kune za “Kamo ćemo, pitanje koje poznaju taksisti, prostitutke i gimnazijalci”. Za kraj je osječke maturante obučene u plavo bijele majice svojom milenijskom fotografijom ovjekovječio fotograf Šime Strikoman dok su oni vlastitim tijelima ispisali OS EU.

Uspjeh u daljnjem životu i školovanju zaželio im je gradonačelnik Krešimir Bubalo i osječko-baranjski župan dr. Vladimir Šišljagić.

>>Maturanti dovukli kolica ispred škole i u njima ostavili kokoš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije