Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva demokracija?

Osječki HDZ: Zašto smo morali snimati sastanke i slati ih J. Kosor

'OBZOR SPECIJAL   18.09.2012., Zagreb - Jadranka Kosor, bivsa premijerka RH, zastupnica HDZ-a, predsjednica Saborskog odbora za obitelj mladez i sport. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
24.09.2012.
u 14:51

O kakvoj demokraciji J. Kosor priča? Neka objasni zašto i kako je raspušten naš ogranak, zašto su snimani sastanci i slani njoj i V. Šeksu, rekao je D. Kramarić

Bivšoj predsjednici stranke na njezine izjave u intervjuu danom Večernjem listu kako je se više ne poziva na skupove te da je to poruka žestoko su danas uzvratili iz osječke podružnice HDZ-a.

– Gospođa Jadranka Kosor govori o demokraciji u stranci. Podsjećam zastupnicu Kosor da je Slavonija dobro osjetila njezinu "demokraciju". Neka objasni zašto i kako je raspušten gradski odbor HDZ-a grada Osijeka poslije velike pobjede na mjesnim izborima i to kada smo pobijedili HDSSB. Zašto je raspušten valpovački HDZ, zašto su snimani sastanci osječkog HDZ-a i dostavljani Vladimiru Šeksu i njoj ! Svjedoci smo velike političke ljubavi premijera Milanovića i gospođe Kosor, a sve u cilju destrukcije HDZ-a – reagirao je predsjednik HDZ-a Osijeka Damir Kramarić te pozvao zastupnicu Kosor neka svoje iskustvo i znanje stavi na raspolaganje stranci na predstojećim lokalnim izborima.

>>Butković: J. Kosor je zadnja koja treba govoriti o demokraciji

– Kako voli inače citirati pokojnog Franju Tuđmana "sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što", neka se i drži tih svetih političkih poruka tvorca hrvatske države, kako bi doista Hrvatska bila zemlja prosperiteta i istinske demokracije za koju su položili život najbolji hrvatski sinovi – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 15

JA
Jadrija
15:20 24.09.2012.

Kome sad šaljete? "Špijunčini" Karamarku....ha...ha...ha

OB
-obrisani-
15:20 24.09.2012.

zato što je Ljadronka najljepša i najpametnija voditeljica kradezeta, eto zato ste snimali

OB
-obrisani-
15:04 24.09.2012.

raspad Kradezea....neprocijenjivo . za sve ostalo..Master Card...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije