Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Japanu

Osječani šokirani: David ubio dijete?! Ne znamo što mu bi

japan
Autori: bk/VLM, sl/VLM
15.11.2010.
u 15:12

Biondić je u Japan otišao kako bi našao posao, a tamo se ubrzo i oženio Japankom s kojom je prije godinu dana dobio sina.

Dvadesetsedmogodišnji hrvatski državljanin David Biondić, osumnjičen je da je ovog vikenda u Tokiju zadavio svoje jednogodišnje dijete, a potom nožem izbo svoju suprugu Japanku, stupio je u kontakt s djelatnicima hrvatskog veleposlanstva u Japanu iako je najprije odbijao razgovor s hrvatskim diplomatima.

Ovaj Osječanin u Japan je otišao prije nekoliko godina u potrazi za poslom, a tamo se oženio i dobio dijete. Mlada obitelj živjela je sa supruginim roditeljima koji u trenutku tragedije nisu bili u stanu. Policija je pronašla beživotno tijelo jednogodišnjaka s masnicama na vratu, a Biondićeva je supruga imala ubodne rane po leđima. Biondiću sada po japanskim zakonima prijeti smrtna kazna, a  Biondićevi su poznanici u Osijeku u šoku iako još nije jasno što se zbivalo u tokijskom stanu.

– Prestrašno! Svi smo u šoku! – jedino je što su danas mogli izgovoriti susjedi i kolege Davidove majke Radmile Biondić, inače više kustosice u osječkom Muzeju Slavonije. Vrata njezina stana u središtu Osijeka danas se nisu otvarala.

– Na poslu se nije pojavila – rekla nam je jedna njezina kolegica odbijajući komunikaciju s novinarima uz objašnjenje da su svi potreseni.

O Davidu pak svi imaju samo riječi hvale.

– Ne znam što mu bi! Super je bio, bez pardona! Nikada nije imao nikakvih problema. Kad god bih Radmilu pitao kako joj je sin, uvijek bi odgovarala da je sve super. Pokazivala mi je i slike unuka koje su joj slali e-mailom – kaže jedan susjed.

David je, kažu nam, u Japan otišao prije pet-šest godina, a tamo je upoznao suprugu.

– Kada je završio srednju školu, nije mogao naći posao u Osijeku pa je otišao u Japan. Prvo je konobario, dok se nije snašao – kaže naš sugovornik dodajući kako je par prije tri godine posjetio Osijek.

David je sin jedinac, otac mu je umro početkom rata, a njegovu majku susjedi opisuju kao vrlo dragu, osjetljivu i brižnu ženu koja je svojedobno radila i u osječkoj gimnaziji gdje je bila profesorica likovne kulture.

– Ne znam kako će ona to preživjeti – kaže susjeda.

Komentara 22

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
20:19 15.11.2010.

. ..BIĆE DA MU SE ŽENA ZOVE Adrijana(JadranKA). ..ADRIA&\"KA\"N-VUKOVAR. ..

OB
-obrisani-
21:41 15.11.2010.

. To je balkanski sindrom

OB
-obrisani-
17:53 15.11.2010.

Eh,da je bar sredio ovu dvojicu ispod mene nebi bila nikakva steta ali vlastito dijete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije