Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDOFILSKI SKANDALI
Povratak na članak

Osipanje vjernika osjeća i austrijska crkvena blagajna

Čak tisuću vjernika razočaranih klerom u Donjoj Austriji proteklih je dana i tjedana okrenulo leđa Crkvi, njih oko 300 to je učinilo u Salzburgu, 850 u Vorarlbergu, 660 u Tirolu i zasigurno najveći broj u Beču.

Komentari 4

OB
-obrisani-
16:04 17.03.2010.

Nisu problem niti pedofili, niti vjernici koji odlaze, problem je NOVAC. Sada će biti manje novca a to boli. Za pedofilske skandale će se lijepo skrušeno pokajati i zamoliti oprost, ali 80 tisuća puta 120 Eura je ono što ih brine. Trebali su ranije misliti o svojim jebe..ivim pripadnicima kojima je izgleda bilo važnije oiviti djecu nego propovjedati vjeru. Dugo godina pod tepih skrivana prljavština je sada isplivala a “Omerta“ klera o tim nestašlucima će ih koštati i puno više od 9 mil Eura godišnje.

VL
RU
Rumba
09:22 18.03.2010.

Bilo bi uistinu zanimljivo znati kuda odlaze svi ti ljudi koji su dosad vjerovali ?

VL
DS
druga strana
09:35 18.03.2010.

Rumba ja ih poziv u islam, jer je islam ostao jedina prirodna čista vjera, ostale su se distancirale od prvobitnih božijih objava, a objavom Kur ana postale su ne važeće, ovo je stav islama, i Kur an je poslan svim ljudima kao zadnja božija objava za koju je Allah Dž.š. rekao da će biti sačuvana od pokušaja iskrivljenja do sudnjeg dana, ujedno je i zadnja objava, nenamećem nikom ništa, ali mi je dužnost da obavijestim ljude o čemu se radi. Po islamskom učenju sljedbenici knjige (Kršćani i Jevreji) koji čuju za islam i za poslanstvo Muhameda s.a.w. i odbiju da ga slijede biće vječno stanovnici vatre, Džehenema (pakla), pa gospodo valja bar proučiti šta kaže zadnja Božija objava Kur an i njegov zadnji poslanik Muhamed s.a.w., dok nibi bilo prekasno, jer kad duša dođe do grla nema više kajanja.

VL
MI
mitar
10:53 18.03.2010.

Pa ko im je kriv sto nemaju pravu katolicku stranku htz-e imali bi pune crkve bivsih komunjara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.