Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor u Parizu
Povratak na članak

Orešković otkrio što je u Hrvatskoj zanimljivo francuskim gospodarstvenicima

- Veliki je interes za ulaganja u infrastrukturu, energetiku, poljoprivredu, bankarstvo, autoceste - rekao je premijer Orešković.

Komentari 10

Avatar pasaluk
pasaluk
17:02 31.05.2016.

Zanimljivo im je sve što možemo prodati, ali nedaj bože da otvore tvornicu u RH

VL
CH
CH2710
22:46 31.05.2016.

Taj je Đokin partner i obični muljator. Amen...!!!...

VL
BR
Bruneta
14:05 01.06.2016.

Orešković prijeti egzistenciji moje i mnogih drugih obitelji.Ugrožava nam pravo na rad i igra se sa kruhom naše djece..Od završetka fakulteta godinama radim u Končaru,radili su i moji roditelji.Svi koji radimo u toj firmi zaslužni smo za njezin uspjeh ii razvitak.I sad se pojavio po scenariju Kolinde i Karamarka tip koji nikad nije platio ni kune poreza i doprinosa u Hrvatskoj ni uložio ni lipe u ovoj državi i on bi to privatizirao i prodavao nesposobnjakovićima koji bi firmu uništili ,podijelili nam otkaze i uhljebili svoje neobrazovane rodjake?E nećemo to dopustit nikada!Nek se on go-ni odakle je došao!

VL
ST
stomugromova
17:33 31.05.2016.

Ne trebaju nama takvi ulagači,kojin uzimaju posao našim firmama.Nikakve koristi od toga.Dovoljno se sjetiti cirkusa oko projekta izgradnje zagrebačke luke i ministra Pajdaš Dončićke koji je Francuzima pogodovao u svakom smislu iako su nekoliko puta prebacili sve rokove ugovora.Jadna je država koja nema svoju banku koja će pratiti domaće firme u domaćim projektima.

VL
L0
luena 01
18:26 31.05.2016.

Ni manje ni vise nego 40 zainteresiranih ulagaca ... Cekamo i one canadske koje je Karamarko najvio nakon sto je bio u Canadi.. one iz Amerike, pa Izraela, Turske, Iran, kine... ne moz se covjek otet koliko ih je, samoo ni jedan nije do danas nasao put za u Hrvatsku... Kad "dodju" i cuju kakvi su ovrsni zakoni svi se okrenu na peti i nikad vise za njih ne cujes...

VL
RA
Rad
23:15 31.05.2016.

Planira li koji francuski proizvođač automobila otvoriti neku proizvodnju kod nas, naručivat dijelove od nekih naših tvrtki? Planira li koja tvrtka uvozit na francusko tržište hrvatske vrhunske prehrambene proizvode? Ili možda naručivat od nas namještaj? Možda brod 🚢? Transformatore, vlakove,e, tramvaje? E to bi bio uspjeh, a ne prodati zlatnu koku za male novce! Do sad su nas vodili nesposobni, a od Oreškovića sam očekivao više! Ili je i on sposoban samo za kupi-uvezi-prodaj sistem i za strano ulaganje, a ne za vlastitu akumulaciju sredstava i investiranje istih?!

VL
ST
stomugromova
17:35 31.05.2016.

Kaže lik da će se natjecati za Pelješki most.To bi već bila šaka u oko.

VL
Avatar Nick2k
Nick2k
17:58 31.05.2016.

Voda, otpad....monopole žele

VL
Avatar Osiris
Osiris
17:36 31.05.2016.

Mislim da im je najzanimljivije da eskiviraju ulaganja u RH...

VL
ST
stefj
17:33 31.05.2016.

Hm, logično. S ovakvim porezima i antipoduzetničkom klimom, ne želi se ulagati, već samo uzimati poslove za koje garantira država. Zapravo, samo će nam prodati nešto ili će nam za neku lovu nešto napraviti. Ali pravih investicija nema... Uz to, nekako mi je žao Oreškovića, trudi se, ide okolo, pokušava privući novce na bilo koji način, a toma ga blokiraju i podmeću mu kajle na svaki mogući način... Ne samo doma, nego i kod svojih crvenih prijatelja po svijetu, gdje god ih mogu naći...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.