Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon povratka iz Berlina
Povratak na članak

Orešković: Idući tjedan ću se sastati s predsjednicom i izvijestiti je o temama sastanka

"Ukoliko bude novih bitnih tema, neću ja sam odlučivati o hrvatskoj poziciji, nego ću se konzultirati s predsjednicom, s Vijećem za nacionalnu sigurnost, te s ministrima", zaključio je tehnički premijer Orešković.

Komentari 6

DU
Deleted user
20:42 27.08.2016.

Imamo vojsku (s ratnim iskustvom) i policiju koje financiramo iz proracuna, a niste sposobni osigurati granice suverene drzave. Sad je sporazum EU - Turska kljuc sigurnosti? Ionako se oni kojima ste dozvolili ulazak u drzavu klate okolo na sve strane kao oni sto su nastradali na pruzi. Pravo je pitanje sto su tamo radili bez nadzora. Da su digli vlak ili prugu u zrak bilo bi cudenja. Jeste li uopce nasli bracu iz Afganistana koji su pobjegli iz Splita? Nakon sto ste im dali smjestaj, dzeparac i slobodu kretanja, a oni k'o fol zatrazili azil!?!

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
20:12 27.08.2016.

Rizik od ponovnog otvaranja balkanske migrantske rute uvijek postoji, ali nema razloga za zabrinutost jer je situacija oko hrvatske granice stabilna, rekao je hrvatski premijer Tihomir Orešković, lik koji nema pojma s kojim državama Hrvatska uopće graniči, i koji se u geostrateške spike kuži ko Milanović u finski građanski rat, Ranko Ostojić u bezalkoholna pića ili Vesna Pusić u osobnu higijenu.

VL
PA
Pape5
22:58 27.08.2016.

Kršiš li ga, kršiš Ustav RH, kao da je sve ovo tvoja prćija, iako si isplivao, od nikuda bez ikakvog legitimiteta i bez ikakve volje naroda.Ali doći će vrijeme polaganja računa, a do tada, samo leti, leti Tim, država časti.

VL
KA
kajinx
16:11 28.08.2016.

Idući tjedan! Tako brzo! Vas dvoje ste najveće razočarenje hrvatskog naroda.

VL
M3
Miške 3
06:26 28.08.2016.

Tip top Tim se neda s vlasti. Pravi se kao da nisu izbori za 12 dana.

VL
LA
Lavica7
08:46 28.08.2016.

Ma ne morate se ni sastajat...procitat ce u novinama, a ti bi se Tim mogao kandidirat za PM of Canada koliko si se umislio. Dosao po spagi, nepoznat, bez znanja jezika, od nikoga biran i ubire lovu i prodade Koncar Reifheisen banci. Bas smo pametan i zreo narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.