Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prijevara i obmana'
Povratak na članak

ORaH poziva taksiste na revoluciju protiv dolaska Ubera u Hrvatsku

Uberov vozač može može postati svatko s vozačkim ispitom i bilo kojim vozilom s četvero vrata, ističe Sead Festić

Komentari 10

AS
asdasfasdg
12:50 21.08.2015.

Baljezganje u prazno, očito dotični orah nije baš upoznat sa načinom poslovanja. Što više kompanija to je cijena manja.

VL
RE
reborn
12:58 21.08.2015.

Uber je konkurencija samo onima koji prodaju taksi usluge. S obzirom na bijedno stanje javnog prijevoza u Hrvatskoj (vrijedi za gradski, prigradski i međugradski prijevoz), bilo kakva konkurencija koja će protresti etablirane monopoliste je i više nego dobrodošla. Pitam se, kako to da nazovi-liberali u koje se ORaH svrstava ne uviđaju prednosti tržišne konkurencije, nego pozivaju na revoluciju kako bi se nekog u nečemu spriječilo (?! pa ne misle valjda oružanu ?!). Ipak je takav jezik svojstveniji ekstremnoj ljevici (Che Guevarra i sl.), a ne nekom tko se naziva "lijevi centar".

VL
DU
Deleted user
14:36 21.08.2015.

Orah, malim trgovcima je prije 15 godina isto dosla konkurencija u vidu velikih lanaca pa niko nije prosvjedovao. Drugi dobijaju konkurenciju pa sto ? Uvozilo smo sve i svasta s malim carinama a velike carine imali na aute koje ne proizvodimo sto je unistilo izvoznike pa niko nije prosvjedovao. Konkurencija je zdrava jer na tjera na promjene na bolje. Dok nije dosao Cammeo stanje je bilo takvo da si taksijem isao samo u bolnicu na samrti jer te hitna nije hjtela pokupiti.

VL
Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
14:00 21.08.2015.

Znaći, ORAH je protiv sirotinje, jer Uber je najjeftiniji. Neka se svi izrabljivani i maltretirani taksisti od svojih gospodara, jednostavno prebace na Uber.

VL
ZI
zlo_i_naopako
13:07 21.08.2015.

jel ima i jedna stvar na Svijetu....da je ta rugoba od Mirele ...ZA.....ili joj je poslanje da uvijek i svugdje bude....PROTIV

VL
NA
navijeke
20:59 21.08.2015.

Jednom je i ona 'piknula' gdje treba, iako jedino zbog samopromocije. Placanje poreza omogucuje placanje skolovanja nase djece, zdravstvenu zastitu, pa nadalje. Izbjegavanjem placanja poreza vrlo brzo izgubit cemo ionako nedostatne beneficije koje imamo. Domovina se uz ostalo voli i placanjem poreza.

VL
TE
TechnoCroat
15:13 21.08.2015.

Haha, tako je Mirelo, revoluciju protiv svega sto ljudima omogucuje jeftiniju, moderniju i efikasniju uslugu, i ne hrane drzavu i birokraciju porezima prirezima, davanjima i dozvolama. Okupi sve trgovine da zabrane, ebay, amazon i online prodaju. Okupi sve tele operatere da zabrane, viber, skype, email, facebook i internet. Okupi TV i Radio stanice da zabrane youtube, netflix i sve muzicke i video portale na internetu. Za domovinu s Mirelom, NATRAG!!!

VL
RO
Rocky15
17:11 21.08.2015.

bolje uber nego naši lopovi zagreb split kolika je cijena taksija trenutno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.