Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Opusu Dei zavide u Vatikanu jer su uvijek znali razviti veze s papama

Mnogi zaključuju kako je papina odluka da Greg Burke bude glasnogovornik Svete Stolice znak da je Opus Dei opet dobrodošao u Vatikanu

Komentari 7

Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
15:25 15.07.2016.

hahahahah kakvi poznavatelji djela, ma krasno, pa Opus Dei ne bi mogao djelovati da nema dozvolu pape, a vi tu sad kao: papa pokazuje blagonaklonost...

VL
PU
Pulchrum
17:29 15.07.2016.

Kako neće usko surađivati s papama? Pa, bilo tko tko zna načela Opus deia, zna kako je to posebna organizacija, odana bespogovorno Papi i svom djelu. To su osobe vojnički organizirane, izrazito moralne. U Opus dei ulaze mladi, lijepi, često i bogati ljudi, milina ih je vidjeti. Naravno, ima i starijih, svi su dobrodošli. Nema buke, galame, nametanja svojih stavova. Mir, tišina, tihi razgovori. Njihov utemeljitelj je osebujni Jose Maria Escriva, nešto kao Ivančić našeg vremena, karizmatički svećenik, uvijek nasmiješen, pun inovativnih ideja.

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:37 15.07.2016.

Da , nigdje na svjetu opus dei ne saradjuje sa komunistima osim u Hrvatskoj , kod nas ih je osnovao Ivo josipovic

VL
IB
ivica.barac.62
21:09 15.07.2016.

Pulchrum, drzi se crvene literature bolje ti stoji.Duhovnost I religija su zatdbe nedokucive.

VL
Avatar urbanjungle
urbanjungle
14:35 15.07.2016.

Samo me taj celibat hebe inače bi se upisao. 21 stoljeće za neke stvarno nije došlo.

VL
Avatar urbanjungle
urbanjungle
14:37 15.07.2016.

Hm, kako u komentar ovog članka ugurati zavjeru, Srbe, orjunaše, SDP, komunjare, kradeze i sl. Naći će se netko sa više mašte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.