Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi broj foruma

Optužnice protiv HDZ-a neće biti do izbora, ali hoće nakon 4. 12.

forum
VL
24.11.2011.
u 13:05

U naslovnoj temi otkrivamo zašto će milijun i pol hrvatskih birača bojkotirati izbore i što je razlog tolikom nepovjerenju u političare

U novom Forumu pročitajte zašto Mladen Bajić definitivno neće optužiti HDZ za crne fondove do izbora, ali nakon 4. prosinca sigurno će na optuženičku klupu te zbog čega je Sanader odlučio poštedjeti i ne pokopati svoju bivšu stranku. U naslovnoj temi otkrivamo zašto će milijun i pol hrvatskih birača bojkotirati izbore i što je razlog tolikom nepovjerenju u političare. Deset najjačih ekonomista za Forum je sasjeklo ideju Kukuriku koalicije o koncesijama na autoceste i založilo se za povratak MMF-a u Hrvatsku.

U velikom intervjuu Stjepan Mesić otkriva da su mu Milanovićeva obećanja slična Sanaderovim, da Karamarko ne smije preuzeti HDZ, a da Josipoviću treba proširiti ovlasti. U reportaži sa Zavoda za zapošljavanje pročitajte potresne priče referenata koji svaki dan trpe uvrede, prijetnje i napade nezaposlenih, ali i poslodavaca, ponekad sprečavaju i samoubojstva, a zbog svega moraju proći psihološku obuku.

Sutra samo u Forumu pročitajte intervju Davida Ickea uoči dolaska u Zagreb, esej Predraga Matvejevića o Mediteranu koji se pretvorio u bojno polje svjetske krize, insajderske priče o krahu oglašivačke industrije Mare Pitarevića i propasti diskografije Ante Perkovića. Hrvoje Šalković u autorskom tekstu priznaje da se, kao i svi ostali u "Plesu sa zvijezdama", došao ogrebati za nešto i pogurati posrnulu karijeru, a u redovitoj kolumni Đelo Hadžiselimović prognozira smrt televizije kakvu poznajemo još u ovom desetljeću.

Za novi Forum pišu i Jasmina Popović, Srećko Horvat, Goran Gerovac, Igor Flak, Dragan Nikolić, Barbara Slade, Stojan de Prato, Marinko Jurasić, Hrvoje Zgombić, Arsen Oremović, Hrvoje Ivančić, Edi Jurković...

Sutra na svim kioscima novi Forum, tjednik od riječi.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar bok
bok
13:28 24.11.2011.

Oni koji ne glasuju su oni koji nakon glasovanja budu najglasnije kukali protiv novo izabranih. Sugerirati da se nece nista promjeniti? Pa eto, iz vana gledano dosta se toga mijenja: Od \"sitnica\" da sad kapi znoja imaju razni kriminalci poput Dr. Rubale , razni korumpirani politicari itd. Radite nesto!

MA
Macaktom
13:56 24.11.2011.

tko ima pravo glasati a ne glasa taj nema pravo ni na kakvu kritiku ili kukanje

CR
crvenaHrvatska
15:25 26.11.2011.

- satrat ćemo komunističku kopilad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije