Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA REMORKER
Povratak na članak

Optužnica protiv Kalmete u studenome ponovno na Županijskom sudu

Kalmetinin odvjetnik Krešimir Vilajtović u ponedjeljak je ponovio da njegov branjenik od početka poriče Uskokove optužbe da je sa suradnicima podijelio preko 15 milijuna kuna i 850.000 eura iz javnih tvrtki za održavanje i izgradnju cesta.

Komentari 5

KA
KaNiDora
13:52 24.10.2016.

pakiraju Kalmeti iz političkih razloga

VL
MI
Mimizo
14:42 24.10.2016.

šta je sa aferama SDP a i HNS a a to su migovi,razdjelnici,hep,jakovina,predstečajna nagodba,porezna,poklanjanje zgrade pupovcu itd

VL
SW
swimm
08:26 26.10.2016.

dok se sudstvo, dorh i ostali dogovore oko dokaza ovaj lik ce prije krepat. tko je jamio, jamio je, a narod neka puni kasu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.