Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLISKI KOLNICI

Oprez! HAK upozorava na poledicu, gužve na gradskim cestama i obilaznicama

HAK
14.12.2021.
u 07:20

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisane zimske opreme

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, ponegdje ima i magle, a zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba (HAK) u utorak ujutro.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj, od 15. studenoga 2021. do 15. travnja 2022. godine, obvezna je zimska oprema. U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.

DHMZ: Na Jadranu sunčano, u unutrašnjosti pretežno oblačno

Na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije u utorak će prevladavati većinom sunčano vrijeme, a u ostatku unutrašnjosti umjereno i pretežno oblačno, uglavnom u središnjim predjelima mjestimice uz malo kiše, u gorju i snijega, prognoza je Državnog hidrometeorooškog zavoda.

Vjetar će većinom biti slab, u gorju do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar, lokalno podno Velebita i s olujnim udarima.

Najviša dnevna temperatura od 2 do 6 na kopnu, a na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije