Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dash 8-Q400
Povratak na članak

Opet se pokvario zrakoplov CA, putnici 'zapeli' u Danskoj

Glasnogovornik Davor Janušić rekao je da je zrakoplov ostao prizemljen zbog kvara na ventilu motora za pneumatski sustav.

Komentari 10

VR
vrbaZG
10:02 06.01.2014.

Ako se pokvario Dash, onda stavite sliku od Dasha... Tko vam da diplome? I dal ih uopće imate?

VL
EN
enigma898
12:04 06.01.2014.

uvertira u privatizaciju i rasprodaju

VL
DU
Deleted user
13:48 06.01.2014.

Ne razumijem zasto u VL-u nema barem jedan novinar koji se razumije u temu o civilnoj avijaciji kada vec o tome pisete! Na devet od deset vijesti iz tog podrucja stavljate krive fotke! Evo gore je fotka Airbusa a govorite o DASH-u, u temi o NLO u Londonu rijec je navodno o A320 a vi stavljate fotku A340,... Usput receno: nasi DASH-evi se ne kvare vise od drugih! CTN ih rauba i do 12 dati na dan i normalno je da se ponesto pokvari. Problem CTN-a nisu kvarovi "per se" vec je problem kada se dogode na aerodromima koji nemaju podrsku za DASH8 jer se onda rezervi dijelovi moraju posebno prevesti! Koliko manjih kvarova ima na A 319/320 o kojima javnost nikada ne sazna, jer se otklanjaju direktno po slijetanju u vrijeme otpreme aviona. Gorenavedeni kvar, da je rezervni dio bio na aerodromu, uklanja se za nekih 45 minuta! Dakle, avion gotovo da ne bi niti imao zakasnjenje! Prije nekog vremena sam letio iz Münhena za Frankfurt i u toku bordinga su jos mijenjali gumu na stajnom trapu te smo na kraju poletjeli sa 15 minuta zakasnjenja. Ja se razumijem u avione i to sam primijetio, ali ostali putnici o tome nisu imali ni pojma dok kapetan nije objavio razlog zakasnjenju!

VL
BR
BratCroat
13:02 06.01.2014.

Nekaj je truloga u toj državi Rvackoj...

VL
PI
pišetegluposti
15:34 06.01.2014.

Da možda i pored njega nije proletio NLO kao u V- Britaniji, pa mu poremetio elektroniku

VL
Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:35 06.01.2014.

Kak se za čudo Božje sad odjednom kvare na veliko, a tolike godine je sve bilo OK. Ma nemojte me... s takvim vijestima. Ovo je prilika da se nekaj istraži i objavi, a ne ovakvo polupisanje o temi koja je očito zanimljiva i vrijedna barem šest nula.

VL
Avatar Wayat Earp
Wayat Earp
08:43 06.01.2014.

Daj vec jednom ukinite taj Croati Airlines ili kupite nove zrakoplove jer ovi nas samo SRAMOTE PO SVIJETU ili netko ima interesa da sve propadne ...?!?!?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.