Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukupno 14 osoba

'Operirali' i kroz RH: Srpska policija privodi 'carinsku mafiju'

srbijanska policija,srpska policija,policajci,portal
Antonio Bronić/PIXSELL
03.04.2013.
u 13:16

Privode se carinici, špediteri i vlasnici privatnih tvrtki. Sumnjiči ih se za organizirani kriminal kojim su državu oštetili za više od dva milijuna eura.

Srpska policija danas provodi akciju privođenja 14 osoba koje sumnjiči da su oštetile državu za više od dva milijuna eura. Blic piše da će po nalogu državnog odvjetništva tijekom dana biti privedeni carinici, špediteri i vlasnici privatnih tvrtki koji se sumnjiče za organizirani kriminal.

Policija smatra da su spomenuti prošle godine uvezli 94 kontejnera s garderobom iz Kine koji su brodom stizali u Rijeku. S ciljem plaćanja manjih carina i poreza, njihov je sadržaj lažno dokumentiran pa se u papirima navodilo da se u njima nalaze pločice, voće i namještaj. Kontejneri su zatim, bez provjere i s lažnim papirima kamionima prebacivani u Srbiju.

>>Državljanka Srbije pokušala u Hrvatsku unijeti 375 tableta opijata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije