Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je to jaka veza

Omiljeni čuvar zoološkog vrta u Skoplju i žirafa o kojoj se brinuo 12 godina preminuli isti dan

žirafa ilustracija
Pixabay/Ilustracija
23.01.2024.
u 13:04

Bili su vrlo povezani i zbog toga su bili omiljeni među posjetiteljima zoološkog vrta. Fotograf Goran Anastasovski za Index je ispričao priču o njihovoj povezanosti te kazao da ga je vijest o njegovoj smrti u prosincu prošle godine jako pogodila.

Riste Trajkovski bio je čuvar žirafa u zoološkom vrtu u Skoplju te je velik dio svog života posvetio brizi o životinjama. Međutim, krajem prošle godine Trajkovski je preminuo, a samo nekoliko sati kasnije uginuo je i Flopi, žirafa o kojoj se brinuo 12 godina.

Bili su vrlo povezani i zbog toga su bili omiljeni među posjetiteljima zoološkog vrta. Fotograf Goran Anastasovski za Index je ispričao priču o njihovoj povezanosti te kazao da ga je vijest o njegovoj smrti u prosincu prošle godine jako pogodila. Iz zoološkog vrta u Skoplju javili su mu kako je Riste Trajkovski iznenada preminuo u jutarnjim satima, a samo nekoliko sati kasnije primio je vijest o smrti žirafe Flopi. Kazao je da ne zna je li riječ o slučajnosti te dodao da je Riste bio omiljen među žirafama i djecom koja su posjećivala zoološki vrt.

Nadodao je da je čuvar preminuo iznenada, dok je Flopi prema nalazima obdukcije preminuo od posljedica zloćudnog karcinoma. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Žirafa progoni turiste

 

 

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:10 23.01.2024.

Risto voli dugonoge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije