Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izborna skupština

Oleg Butković novi je predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a

Oleg Butković
Anton Ficko/VLM
21.04.2012.
u 20:04

Gradonačelnik Novog Vinodolskog uvjerljivo je pobijedio s 190 glasova okupljenih izaslanika

Oleg Butković novi je predsjednik HDZ-a Primorsko goranske županije. Njegov protukandidat bio je Josip Borić, povjerenik za PGŽ koji je na to mjesto imenovan nakon smjene dugogodišnjeg predsjednika Garia Capellia.

Borić, sudeći prema broju osvojenih 36 glasova, nije imao prevelike šanse u odnosu na Olega Butkovića, gradonačelnika Novog Vinodolskog, koji je uvjerljivo pobijedio s 190 glasova okupljenih izaslanika. Izborna skupština županijskog HDZ-a prošla je mirno.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar puky
puky
10:34 22.04.2012.

... od srca ti čestitama ... samo naprijed za dobrobit naše svete stranke ... trebamo se pripremiti za preuzimanje domovinskog kormila kad Hrvati otjeraju jugo-komuniste ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije