Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava
Povratak na članak

Okrugli stol u Mostaru: Kriminaliziranje Domovinskog rata ima za cilj stvaranje BiH bez Hrvata

Okrugli stol organizirao je Hrvatski narodni sabor (HNS) BiH, Ured za pružanje pravne pomoći braniteljske populacije te Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskog rata u BiH

Komentari 8

PI
pinkec
04:53 24.01.2017.

Tako je Božo Ljubiću!

VL
MO
mobitel20
21:20 23.01.2017.

Potpuno je razvidno da Bosnjaci(tada su se jos sami nazivali Muslimani) 1991. nisu podrzavali neovisnost Hrvatske nego su bili uvjereni da ce nas JNA slomiti. Zato su i aktivno sudjelovali u toj JNA a politicki govorili da to nije njihovv rat ! Bez obzira na to sto su rusena i sela u BiH (Ravno) i sto je s teritorija BiH,u sklopu jedinstvenog velikosrpskog bojista,izvrsavana agresija na RH. Sada zajedno sa Srbima pricaju bajke o "pocetku rata" u BiH 1992, kao da se to bojiste moze odvojiti od cjelovite agrrsije JNA i velikosrba !? Time skrivaju svoju ulugu trojanskog konja, a onda jos besra.mno podvaljuju da su Hrvati dogovarali sa Srbima !? Sve to im sluzi iskljucivo za eutanaziju Hrvata i ovladavanje Federacijom kao velikobosnjackim teritorijem u kojem oni imaju svu vlast, pa ce oni, kao "dobri Bosnjani dati Hrvatima Adhnamu "...Oni ce kao, Hrvatima "dati" neka prava, kao da to nije i hrvatska zemlja ! Napadi na Srbe danas im sluze samo kao smokvin list i sredstvo ucjene prema inozemstvu da bi dobili ono sto traze u Federqciji jer i sami znaju da je RS zacementirana u Daytonu ! Zato svi u HR moraju biti upoznati sa svim cinjenicama i svi moraju raskrinkavati tu dvolicnu velikobosansko-bosnjacku perfidnu namjeru. Moramo stalno ponavljati ove cinjenice, kao i one o priznanju,referendumu kao uvjetu samostalnosti, primanju ogromnog broja izbjeglica, naoruzavanju i na kraju, 1995 i spasavanju i oslobadjanju zapadne BiH ! Nemamo ni najmanjeg razloga osjecati nekakve "krivice", nego suprotno, HVO,HV i vodstva Hrvata moraju se sablaznjavati nad besra.mnim izmisljotinama mnogih velikobosansko-bosnjackih nacionalista ukljucujuci i onog kavazovica koji je prije par dana tako pod.lo i besramno sirio nebuloze kao sa je velikosrpski mitoman.

VL
MA
marsovac
22:04 23.01.2017.

dobro jurto to je od prvog dana realitet, nocna mora koja je istina, srbi dobili polovicu a muslimani hoce drugu polovicu,............kako,.,jednostavno.........rastijerati Hrvate.

VL
IB
ivica.barac.62
22:37 23.01.2017.

Vratimo se na pocetak. Tko je to ubjedio Hrvate da glasaju za neovisnu BIH.Time smo skocili sami sebi u stomak pogazivsi cinjenicu da je BIH kolijevka Hrvatstva. Zatim u pocetku rata dok smo bili skupa sa muslimanima drzali smo visei smo vise od polovice Bosne, zasto se nije islo na konfederaciju sa muslimanima .Sada se vidi koliko je pogresna linija bila Boban -Susak. Samo zahvaljujuci ovoj dvojici Srbi su dobili zapravo da je tamo bio gradjanski rat a ne agresija. Hrvatska je dovedena u ovu sramotnu situaciju a tisucljetna opstojnost Hrvata BIH je zrtvovana zbog par UDBOKOMUNJARA.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
21:23 23.01.2017.

moranamse suditi kadnas vodi covic koji vise vremena provede u BL nego u Mostaru kad vesna pusic kaze daje HR izvrsila agresiju na BiH kad jude daju ratne dokumente zp Kralj Tomislav iz T Grade kad plenkovic od pupovca nesmii da reaguje poz... od HOSovca iz TG

VL
TR
tracy
08:29 23.06.2017.

kao sto su srbi izgubili Kosovo, tako i hrvati gube bosnu, tako su velike sile odlucile da bi lakse podijelili plijen. drugi problem je natalitet koji je glavni zamajac islamske agresije na krscane. Bosna je izgubljena i zbog veleizdaje same RH .

VL
MA
marengo1
21:35 23.01.2017.

Koje neistine i lazi. Predsjednik suda je srbin a glavni tuzioc je hrvatica kao prvo,kao drugo Republika Srpska je podnijela tuzbu protiv hrvatskih vojnika u Orasju. Niko ne prica da su par dana poslije Toga uhapseni bivsi komadanti 505-te buzimske Brigade (bosnjaci),protiv koga su isto iz RS-a podignute tuzbe. Niko ne prica o tome da su prije par dana pohapseni policijski komadanti iz Sarajeva,zbog navodnih zlocina ´nad srpskim vojnicima protiv kojih je opet RS podigao optuznicu,sad nam zele i Atifa Dudakovica uhapsiti iako ni Haski sud nikada nije ni pomisljao da ga uhapsi ... Velikosrpska Politika die na to da se pohapse svi oni koji su ustali protiv velikosrpske agresije a ovi iz Zapadnog Mostara vide krivca u nama bosnjacima.... E svaka vam cast dragi moji ercegovci ali za ovo sto nama spocitavate morate da porazgovarate sa vasim saveznikom Miloradom Dodikom.... Nevjerojatno koji ste dvolicnjaci.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.