Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Okršaj branitelja Sportska TV prenosila s Al Jazeere

Tako smo umjesto, primjerice, boksa, u srijedu gledali okršaj branitelja Zorana Ercega i Đure Glogoškog koji se pojadao da mu država doduše daruje auto, ali ne i registraciju i servis.

Komentari 10

AM
amky1
12:43 06.03.2015.

Čim netko misli drukčije odmah ga proglase lažnim braniteljem, komunistom ... Matić je bio u Srbiji na logorovanju jelda? Bazen, sauna, sportski tereni, zdravstvena usluga. Kako će šatoraše netko poštivati kad sami pljuju po braniteljima samo zato jer imaju drukčije mišljenje.

VL
Avatar comparator
comparator
12:13 06.03.2015.

Evo ! Što tu ima čekati državni tužitelj ?

VL
IS
ivan.sporis8@gmail.com
13:15 06.03.2015.

DRuže Jurkoviću , Gosp. Glogoški se nije pojadao da mu država ne plača registraciju , tehnički i ostalo , bezočno lažete . Na provokaciju lažnog branitelja da kako nakon 7 godina invalidi prodaju "limuzinu " i zarade još 6-7000 Eura (?) Đuro je odgovorio da država prema važečim zakonima RH poklanja automobil 100% invalidima . O tom poklonu više ne vode brigu ( registracija , tehnički , preinake za invalidne osobe itd ) jer nije više njihovo vlasništvo , logično je da onda više ne mogu participirati u prodaji vozila . To je svima bilo jasno gledajući emisiju , osim vama ili je nešto drugo u pitanju . VI STE LAŽAC , slobodno me tužite za uvredu . BOG I HRVATI

VL
BI
binki
12:37 06.03.2015.

kaj ima novoga u šatoru ? jel možda Đuro zahtjeva da kad ide u ribičiju da se uzvodno ubaci par tona štuka ?

VL
KL
Klarahrv
12:21 06.03.2015.

Mislite okrsaj branitelja i laznog branitelja Ercega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.