Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima posla, ali...

Oglas za posao: Traže se hrvačice u blatu za stalni radni odnos

hrvanje u blatu (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
30.04.2012.
u 13:00

Poduzetnik 
Dragutin Jug iz Zaboka traži neuobičajene zaposlenice. Obećava dobru plaću i stalni radni odnos

Već dva tjedna na portalu na kojem se traže zaposlenici, tvrtka Jug produkt iz Zaboka traži djelatnice za koje je pod potrebna znanja i kvalifikacije upisana sposobnost rada pred većim auditorijem, odnosno većom masom ljudi. Pod opisom posla stoji da je riječ o projektu sportsko-zabavnog sadržaja koji se temelji na ženskom hrvanju u blatu u kupaćim kostimima u svrhu zabave i animacije publike. Prijevoz do mjesta događanja je osiguran, riječ je o stalnom radnom odnosu i radu na neodređeno vrijeme.

Bez konkretnih upita

– Za sada je bilo nekoliko upita za posao, no još ništa konkretno, ostalo je na razmišljanju. Doista nije jednostavno naći djevojke za takav posao, a htio bih zaposliti žene iz Hrvatske, a ne, primjerice, iz Bosne – kaže Dragutin Jug, direktor tvrtke.

Pojasnio nam je da je to posao kao svaki drugi, da bi zaposlenice imale plaću u rangu svake druge zaposlenice sa srednjom stručnom spremom, a na pitanje kakvo bi im bilo radno vrijeme, kaže da je to njegov osobni rizik hoće li ugovoriti priredbe nekoliko puta mjesečno ili svaki dan. Uz to, djelatnice, koje bi po mogućnosti trebale biti mlađe i bolje je da su što atraktivnije, ukoliko bi svojim nastupom dodatno pridonijele većem broju priredbi, dobivale bi i određeni bonus. I dok djelatnice još traži, a gospodin Jug bi ih najradije zaposlio četiri, Jug produkt je već spreman odraditi Wild Girl Show, jer bazen s blatom već postoji, a djevojke može unajmiti u jednoj agenciji. Pisma namjere u kojima se nudi ovaj program s ciljem privlačenja dodatnih gostiju tijekom javnih događanja, sa šest različitih borbi i dvije kraće stanke, ukupno oko 120 minuta, već su odaslana na neke adrese.

– Najradije bih da prva priredba bude u Zagorju, po mogućnosti u Zaboku. Vjerujem da će, kad odradimo prva dva-tri posla, doći do ekspanzije i potražnje jer program atraktivnošću neće privlačiti samo muškarce, kako se to obično misli, već je to zanimljivo i ženama – kaže D. Jug koji ne želi javno iznijeti cijenu, no da bi je približili onima kojima bi taj program bio zanimljiv, kažimo da je riječ o jednoj malo boljoj plaći, a za početak je tu i popust pa je cijena još niža.

U skladu sa zakonima

Ovaj mladi poduzetnik tvrtku ima već dvije i pol godine, a najviše se bavi izradom namještaja po mjeri te trgovinom i uslugom.

– Na ideju za ovaj program došao sam prije godinu dana, no dugo sam istraživao jer sam želio da sve bude usklađeno s našim zakonima. Dodatni poticaj mi je svakako dao i lanjski erotski sajam na Zagrebačkom velesajmu. Važno je da projekt nema negativne aluzije – zaključuje direktor Jug.

Komentara 29

Avatar Bjeda
Bjeda
13:13 30.04.2012.

Jednostavnije je legalizirat prostituciju nego na ovaj način ponižavati žene.

MR
mravac8
13:25 30.04.2012.

Bijeda Hrvanje muškaraca u blatu nije ponižvanje muškaraca?

AL
AlanFord
14:40 30.04.2012.

Da mi plate ne bih išao gledati. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije