Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji put ulica je imenovana u čast stranom državljaninu prije šest godina u naselju Špansko
Povratak na članak

Odvojak Heinzelove ulice nazvan prema Charlesu Darwinu

Ulica je imenovana prigodom 150. obljetnice objavljivanja Darwinove knjige “O podrijetlu vrsta”, kapitalnog djela svjetske znanosti.

Komentari 4

PL
Placid
21:39 14.11.2014.

Majmunska posla

VL
BR
BrankoH
19:23 28.12.2009.

Možda je Charles Darwin istaknuti prirodoslovac i sada je godišnjca blabla..., ali mi je ipak draže kad ulice dobivaju po osobama iz hrvatske povijesti. Sigurno ima netko tko je \"čeprkao\" po kostima i od naših ljudi.

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
17:02 28.12.2009.

Evolucija po Djoletu Prvo su bili majmuni,pa onda mnogo kasnije neandertalci,pa onda danasnji ljudi,pa onda za vreme Tita opet majmuni,za vreme Slobe ponovo neandertalci.I posle Slobe smo poceli da evoluiramo u moderne ljude.Ali postacemo mi opet majmuni kad tad,videcete...

VL
Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
17:23 28.12.2009.

eh stvarno imate po kome nazivati ulice, kao da u hrvatskoj povjesti i sadasnjosti nema niti jednog hrvata po kome se treba nazvati ulica. darwin strani degenerik koji je ozenio i imao djecu sa svojom rodicom dobiva svoju ulicu uu hrvatskoj. darwin je bio smece od covjeka koji je ukrao teoriju o podrijetlu vrsta od Alfreda Russel Wallacea. taj dobiva svoju ulicu u hrvatskoj ........ pljuc moze i ulica jozefa fritzla, pa sve je moguce kad i koljac marsal tito ima svoje ulice zar ne ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.