Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atentat na Đinđića

Odvjetnik obitelji Đinđić: Ubojstvo premijera naručio je N. Čović

simović miloš (1)
MUP
19.09.2011.
u 20:28

Odvjetnik Srđa Popović kaže da je Miloš Simović rekao kako je ubojstvo naručio bivši potpredsjednik srbijanske vlade

Čovjek kojeg je Miloš Simović naveo pod nadimkom Čoki, a koji je navodno naručio ubojstvo premijera Srbije Zorana Đinđića, bivši je potpredsjednik vlade Srbije Nebojša Čović, kazao je u nedjelju odvjetnik obitelji Đinđić Srđa Popović podgoričkom radiju Antena M., piše agencija Beta.

– Iskaz Miloša Simovića još je potpuno neodređen. Mislim da je važno što je on tužiteljstvu za organizirani kriminal ispričao tko je sve bio upleten u atentat, tko je znao, tko je naručivao – rekao je Popović.

Nebojša Čović agenciji Beta rekao je da je ta tvrdnja besmislena i insinuacija.

– Najgore je odgovarati na besmislene priče i insinuacije. Ako je to zaista izjavio odvjetnik Srđa Popović, onda je sasvim izvjesno da je on Milošu Simoviću rekao da to kaže. Nakon svega što sam doživio s Dejanom Milenkovićem Bagzijem, pa i ovoga sada, nemam više što reći na tu temu – rekao je Čović.

Komentara 11

BI
Bisera
20:38 19.09.2011.

a ,,,,,,,,,,,,,što se sad vračemo na to kao da je to sad bitno ljukavi ste kot ljisice

Avatar 7h38005
7h38005
21:21 19.09.2011.

Pokojni Djinjicje bio velik covjek... Imao je cilj i viziju,ne smao za Srbiju vec i za cjeli Balkan,ako ste neki od Vas pratili njegove kampanje i sl. mogli ste zakljuciti da je covjek bio jako pametan te je imao sta za reci. Sve to je rezultiralo njegovim ubojstvom sa strane cetnika koji su ga hladnokrvno ubili pred zgradom vlade Srbije... Ali pustimo mi sad to,ubice jos dan danas nisu uhicene,uhvatili su neke,arkanove i dr. al jos se ne zna prava pozadina Djinjicevog ubojstva,ovim putem zelim napomenuti da njegovu dobru i iskrenu politiku dalje siri samo jedan covjek a to je Ceda Jovanovic,predsjednik LDP-a.. Pocivao u miru Zorane,a Cedi svaka cast da se bori protiv radikala i sl. koliko moze i umije..

JK
ja-kan
21:16 19.09.2011.

E, a jeli taj srpski Čović nešto u srodstvu s ovim Čovićem iz Holdinga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije