Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnik nasrnuo

'Iz ljubavi me pokušao pregaziti VW polom'

 Sahara, kafic
Anto Magzan/PIXSELL
19.06.2013.
u 11:03

Vlasnica kafića (32) koju je zagrebački odvjetnik pokušao ubiti u strahu je jer ne zna što će se dogoditi kada ga puste iz pritvora

– Pokušao me pregaziti svojim VW polom, davio me, psovao i prijetio mi, a sve to zbog ljubavi – tim riječima opisala je vlasnica kafića (32) “Sahara” u Ilici ponašanje zagrebačkog odvjetnika Nine B. (48) koji se trenutačno nalazi u pritvoru zbog pokušaja ubojstva i prijetnji koje joj je uputio u ponedjeljak sat vremena prije ponoći.

– Te je večeri dosta popio, stalno je mi se pokušavao udvarati, ali sam ga ignorirala. Nakon nekog vremena jednostavno je “pukao”, digao se sa stolca, prišao mi, stavio mi ruke oko vrata i počeo me gušiti. U moju obranu skočila su tri gosta i udaljila ga od mene. Odmah sam uzela mobitel i nazvala policiju, a on je u tom trenutku izišao van. Slijedila sam ga da vidim gdje ide kako bih mogla dati točne informacije policiji. Sjeo je u svoj auto koji je bio parkiran stotinjak metara dalje od kafića, a kada me vidio na ulici nagazio je na gas i pokušao me pregaziti. Vrisnula sam i u zadnji trenutak sam se uspjela skloniti u haustor, a on se zabio u zid. Policija je došla nekoliko minuta kasnije i uhitila ga – prepričala je vlasnica.

Odvjetniku je nakon uhićenja izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi, a drugi dan na ispitivanju u policiji rekao je da se ničega ne sjeća.

>> Pokušao ubiti šefa na Trešnjevci - nije mu platio za obavljeni posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije