Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERKOVIĆ I MUSTAČ
Povratak na članak

Odvjetnici složni: Svjedočenje Budimira Lončara nije donijelo ništa novog

Obje strane u procesu očekuju da bi presuda mogla biti izrečena krajem srpnja ili početkom kolovoza

Komentari 8

IB
ibiza
23:56 03.05.2016.

treba njih sve u zatvor sada se prave ludi se u tamnice

VL
DU
Deleted user
00:43 04.05.2016.

kakve troskove ,ko da plati porezni obveznici ...ako do toga dojde grad ce gorjet

VL
DU
Deleted user
05:50 04.05.2016.

Ovoga ni vrag u paklu ne želi kod sebe jer bi bio konkurencija.

VL
FU
furest
07:26 04.05.2016.

u Jugoslaviji jedino bebe i budimir nisu znale da partija kroz udbu likvidira politicke protivnike

VL
DU
Deleted user
08:55 04.05.2016.

Jesenti milu bigulicu, nije taj Lončar Buda lud da reče išta protiv Perkovića i Mustača pa da ga onda njihovi udbaški jataci upokoje inscenacijom fatalna pada pri neopreznu silasku niza stube ili pak organiziranjem slične tobožnje nesreće. Zna jako dobro naš mesić-josipovićki Buda s kakvim nemilosrdnim dečkima ima posla, a po svoj prilici ne ide mu se još s ovoga svijeta, barem ne dobrovoljno.

VL
DO
domljani
13:40 04.05.2016.

zašto hrvatski heroji proživljavaju farsu od sudjenja u njemačkoj? djureković je bio njemački agent i legitimna meta!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:05 04.05.2016.

Koliko vidim još malo mu ostalo, a jadan on mislio neće nikad, živiće dokle mu se god bude dalo, njeme treba svečenik da se ispovjedi a ne sudac, onozemaljski sud njega čeka, a gore nema laganja....

VL
ST
Stipeprof
06:14 04.05.2016.

Sva trojica – Franjo Tuđman, Zdravko Mustač i Josip Perković – bili su članovi Saveza komunista Jugoslavije. Perković i Mustač su bili čelnici UDB-e. Franjo Tuđman je bio general Jugoslavenske narodne armije (načelnik kadrovske službe) i suradnik UDB-e i KOS-a. Međunarodni sud u Haagu proglasio je Franju Tuđmana „vođom udruženog zločinačkog poduhvata“. Sud u Njemačkoj sumnjiči Mustača i Perkovića za umiješanost u ubojstvo hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Franjo Tuđman se sumnjiči za ubojstvo hrvatskog emigranta Blaža Kraljevića. Franjo Tuđman bio je Predsjednik Hrvatske za vrijeme Domovinskog rata. Mustač i Perković su bili načelnici hrvatske obavještajne službe za vrijeme Domovinskog rata (Perković čak i zamjenik ministra obrane). Pa po čemu se to onda Tuđmanova karijera razlikuje od Mustačeve i Perkovićeve? Po kojoj je to logici Tuđman heroj a Perković i Mustač zločinci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.