Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA DJEDA BOŽIĆNJAKA

Odvjetnica osumnjičenog vojnika: 'Prvo je pitao kako je ozlijeđeni mladić. Žao mu je'

Privođenje osumnjičenog 24-godišjeg vojnika koji je na ulici pretukao mladića obučenog u Djeda Mraza
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/7
26.12.2022.
u 19:43

Navela je kako je njezin klijent vojno lice, što samim time znači da je "uvijek morao imati besprijekorno ponašanje inače ne bi mogao biti njihov djelatnik".

Snimka iz Slavonskog Broda na kojoj mladić nogom udara u glavu drugoga koji je u tom trenutku odjeven u Djeda Božićnjaka zgrozila je Hrvatsku, pogotovo kad se saznalo da je osumnjičeni za napad pripadnik HV-a.

Odvjetnica Anita Pezer koja zastupa 24-godišnjeg mladića  izjavila je za Dnevnik Nove TV kako je Državno odvjetništvo za njega tražilo istražni zatvor po dvije osnove - osnovi utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO: Privođenje osumnjičenog 24-godišjeg vojnika koji je na ulici pretukao mladića obučenog u Djeda Mraza

"Prvo je otpalo, a drugo je određeno", kazala je Pezer te dodala kako će na tu odluku uložiti žalbu.

Navela je kako je njezin klijent vojno lice, što samim time znači da je "uvijek morao imati besprijekorno ponašanje inače ne bi mogao biti njihov djelatnik". Navela je radi o incidentnoj situaciji te da je mladić prvo pitao kako je ozlijeđeni mladić i da je zabrinut za njegovo zdravlje.

"Naravno da mu je žao", istaknula je Pezer.

Ključne riječi

Komentara 41

KO
koraknaprijed
20:03 26.12.2022.

Udariti čovjeka na podu nogom u glavu,TU OPRAVDANJA NI OPROSTA NEMA.

ST
struj
21:22 26.12.2022.

Nije mu žao jer je još čekao ako djed mraz podigne glavu napravio bi to ponovo. Samo je pitanje vremena kada će ta osoba nekoga na sličan način ubiti. Ta vrsta nasilnika u Hrvatskoj se mora sankcionirati.

DU
Deleted user
22:07 26.12.2022.

Trebalo bi rekonstrukcija tuce.. samo da on lezi na cesti a da ga neko napuca u glavu pa mu kaze zao mi je.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije