Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija zabranila prolaz

Odron u kamenolomu kod Mostara: Automobili završili u jezeru, oštećena trafostanica

Mostar: Mještani blokirali deponij Uborak koji godinama radi  bez dozvole
Denis Kapetanović /PIXSELL
06.04.2024.
u 22:46

Glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić istaknuo je kako su dva automobila u jezeru, dok se pretpostavlja kako je treći ili na dnu jezera, ili pod odronom

U kamenolomu kod Mostara dogodio se danas u 18.30 sati odron. Policija je, kako piše Bljesak.info, postavila trake i zabranila prolaz prema kanjonu rijeke Bijele. Prema prvim informacijama, jednu je osobu odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić istaknuo je kako su dva automobila u jezeru, dok se pretpostavlja kako je treći ili na dnu jezera, ili pod odronom. 

Odron je oštetio trafostanicu te nema električne energije, dodaje Bljesak.info te ističe kako je za dlaku izbjegnuta tragedija s obzirom na to da su planinari samo nekoliko minuta ranije bili na području koje je zatrpano odronom. 

GALERIJA Pogledajte prizore stravičnog potresa na Tajvanu

Mostar: Mještani blokirali deponij Uborak koji godinama radi  bez dozvole
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije