Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Škorić (HDZ):

Odnos Vlade prema Splitu je diskriminatorski, a pola ministara je iz Splita!

Petar Škorić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
25.07.2014.
u 12:48

- Jasno je da SDP ima unutarnjih problema, pucaju po šavovima, a ispaštaju građani Splita – rekao je Škorić

Imenovanja u Turističkoj zajednici, pranje ruku Vlade od Spaladium Arene i odluka da se Zagreb i Zadar, a ne Split, kandidiraju za domaćinstvo Europskog košarkaškog prvenstva 2015. godine, primjeri su koje je naveo Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a ustvrdivši kako nikada nije bio lošiji odnos i veća diskriminacija nacionalne vlasti prema Splitu, iako je gotovo pola članova Vlade iz Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

- Jasno je da SDP ima unutarnjih problema, pucaju po šavovima, a ispaštaju građani Splita – rekao je Škorić i dodao kako splitski gradonačelnik Ivo Baldasar ima sve upitniju podršku u Gradskom vijeću.

- Održava je vijećnicima koje je kupio mjestima u upravnim vijećima, savjetničkim mjestima u gradskim tvrtkama te zapošljavanjem u poduzećima koja su u poslovnom odnosu s Gradom. Jasno je da nisu dorasli vođenju drugog grada po veličini u Hrvatskoj. Pokazuju bezidejnost i nepostojanje plana osim u zapošljavanju članova stranke, njihove djece i koalicijskih partnera – zaključio je Škorić.

>>Splitski HDZ organizatorima Gay Pridea: Paradu održite u dvorani, troškove osiguranja usmjerite u Slavoniju

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar petrolio
petrolio
14:34 25.07.2014.

samo nemoj početi o hajduku i sucima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije