Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA - Provalnici "profesionalci" opljačkali Opeco u Virovitici

Odnijeli računala, fotoaparate i obuću vrijednu više od 100 tisuća kuna

opec
Dragutin Šantoši
30.10.2009.
u 14:30

Prema neslužbenim izvorima na meti kradljivaca bila je tehnička roba: računala, fotoaparati, skupi alati, poznate marke obuće i drugi trgovački artikli.

VIROVITICA - U noći s četvrtka na petak nepoznati provalnici razvalili su željeznu ogradu pored tvrtke Opeco u Strossmayerovoj ulici, a potom su ušli u trgovački prostor Opeca te  otuđili razne trgovačke artikle vrijedne više od 100 tisuća kuna.

Prema neslužbenim izvorima na meti kradljivaca bila je tehnička roba: računala, fotoaparati, skupi alati, poznate marke obuće i drugi trgovački artikli. Po načinu i obimu izvršenja kaznenog djela krađu su dobro isplanirali i izveli "profesionalci" koji su se koristili suvremenim pomagalima i teretnim vozilom s kojim su nestali iz Virovitice.

Nakon policijskog očevida, policija će javnosti priopćiti posljedice ove krađe.

Ključne riječi

Komentara 3

DV
dvorskaluda
14:40 30.10.2009.

Ma htjeli su Podravku ili HAC ili tako što - ali netko ih je pretekao. Pa su uzeli kaj je ostalo.

UD
udrimuski
08:44 31.10.2009.

stipe ih nagovorio:))

XY
xychhr200
15:39 30.10.2009.

30.10.2009. u 14:40h dvorskaluda je napisao/la: Ma htjeli su Podravku ili HAC ili tako što - ali netko ih je pretekao. Pa su uzeli kaj je ostalo. ====================== Moguće je i to... no ja mislim da su oni pokupili onoono što im je Polančec rekao da pokupe - jer i to je - pored 10,5 milja u Podravci isto \"njegovo\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije