Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljni Večernji

Odmor iz snova: Kupam se, jedem s gostima i zaradim 1500 kn na dan

ljetni posao (1)
Foto: PIXSELL
1/3
19.06.2011.
u 08:00

Kada kažem da mi je posao da u kupaćim gaćicama, s natikačama na nogama i sunčanim naočalama na glavi sjedim u fotelji i uz ledeno hladno piće promatram polugole cure kako se kupaju i prskaju, nitko mi ne vjeruje, kaže spasilac Stipe

Kakav biste posao željeli raditi tijekom ljeta? Tisuće turista koje u toplim mjesecima dolaze na Jadran otvaraju priliku za niz unosnih, ali i zabavnih, adrenalinom i avanturom nabijenih zanimanja koje se s punim pravom mogu nazvati – poslovima iz snova. Ne samo da su zarade tih mjeseci daleko iznad hrvatskog prosjeka, već besplatno dobivate i ono što velika većina skupo plaća.

Za mlade sportskoga duha željne avanture pruža se bezbroj prilika za ljetni posao iz snova, a jedna od njih je i mjesto spasioca na nekoj od poznatijih plaža u Hrvatskoj – kao što su Zlatni rat ili Hangar.

– Kad nekome kažem da mi je posao da u kupaćim gaćicama, s natikačama na nogama i sunčanim naočalama na glavi sjedim zavaljen u fotelji i uz ledeno piće promatram polugole cure kako se kupaju i prskaju vodom, nitko mi ne vjeruje – kaže Stipe Sudić, koji se spasilačkim poslom bavi već treću sezonu.

Na listi najboljih poslova na Jadranu zasigurno je i skiper, kapetan jahte ili jedrilice koju na tjedan ili dva unajmljuju grupe turista.

– Na Kornatima je nekoliko dobrih restorana za koje se ni ne zna, oko otoka ima prekrasnih plaža koje ni većina domaćih ne poznaje. Ja sve to prođem, i još budem plaćen – kaže Burić, koji na dan zarađuje do 1500 kuna.

>> Cijeli tekst o najprivlačnijim poslovima na Jadranu ovoga ljeta pročitajte u Nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 80

GU
Gustavo
13:07 19.06.2011.

Haha, 1500 kuna dnevno, to bi bilo 30000 mjesečno ako radi samo 20 dana u mjesecu, osobno bih tu oduzeo jednu nulu pa je plaća realna za naše prilike.

OB
-obrisani-
09:26 19.06.2011.

znači stipe je muška kurva jer drugačije ne može zaraditi 1500kn na dan

OB
-obrisani-
12:29 19.06.2011.

i ja sam jedno vrijeme radio kao Kolboy i zaradis po danu ako dobro karas i do 500-1000€ --zene dobro placaju za dobru karu,hehehehhehheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije