Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništva

Odmah nakon pljačke kladionice uhićeni zbog kupnje heptanona

'razbojnistva1_nnn_crn_15011'
'Photoshop'
15.01.2010.
u 14:39

Nakon što su opljačkali kladionicu, Anes D. se odvezao automobilom i od D. U. pokušao kupiti heptanon i tada ih je uhvatila policija.

Maroja M. (33) i Anesa D. (33) sumnjiči se da su u utorak zajedno opljačkali Supersportovu kladionicu u Krugama, a Maroje M. osumnjičen je za još dva razbojstva u prosincu 2009. godine.

Uhićeni su nedugo nakon pljačke jer su ih na izlazu iz kladionice primijetila dva policajca izvan službe. Prvo je uhićen Anes D. koji je dva sata poslije pljačke od D. U. (29) pokušavao kupiti heptanon, a nedugo zatim uhićen je i Maroje M.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marquis
marquis
15:37 15.01.2010.

Pohvala momcima koji su IZVAN SLUŽBE reagirali i pripomogli u rasvjetljavanju 3 RAZBOJNIŠTVA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije