Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerovali ili ne

'Odmah bih ostavio djevojku zbog novog iPhonea'

iphone
Reuters/PIXSELL
30.09.2013.
u 21:38

Provoditelji ispitivanja kažu kako su pomalo iznenađeni rezultatima istraživanja

Iako je većina muškaraca zadovoljno svojim djevojkama, mnogi od njih ostavilo bi ih u zamjenu za novi iPhone 5, pokazalo je jedno internetsko istraživanje.

Tri posto od 550 ispitanika u istraživanju SaleLand.co.uk reklo je kako bi u tren oka prekinulo s djevojkom zbog iPhonea5. Pet posto reklo je kako bi djevojku ostavilo zbog pametnog telefona, ali ako nije riječ o proizvodu Applea, prenosi WashingtonPost.

- Izlazim s istom djevojkom već tri godine, i ako bi to značilo da ću dobiti novi iPhone, odmah bi je nogirao. Da budem iskren, malo mi je dosadila - rekao je jedan od ispitanika.

No, nekima iPhone nije dovoljno dobra prilika.

- Naravno da ne bih ostavio svoju djevojku zbog najnovijeg Appleovog uređaja, iako bih bio u iskušenju da je riječ o novom Samsung Galaxyju - objasnio je drugi ispitanik.

Provoditelji ispitivanja kažu kako su pomalo iznenađeni rezultatima istraživanja.

- Uzbuđenje oko novog iPhonea5 zaista je bilo veliko, no nismo ovo očekivali, da bi čak tri posto ljudi ostavilo djevojku kako bi se dočepalo novog telefona - rekao je glasnogovornik tvrtke.

>>Bi li Steve Jobs odobrio novu seriju iPhone uređaja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije