Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odluka Ustavnog suda o presudama Ivi Sanaderu napuhavanje 
je ništice koje se nastavlja

Teško je reći da je sudac Turudić neznalica, te će prije biti da je presuda Sanadera bila zahtjev društvenog trenutka, osveta napumpane javnosti, države, posljedica forsirane i fabricirane pravde

Komentari 6

IS
istri
10:10 01.08.2015.

boli mekr sto dalje pise. prestanite vec jednom stim kriminalnim lopuzom.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
23:22 01.08.2015.

kakav je ovo primjer opstanka novinara.Od Tite pa sve do Karamarka Ivkošić uvijek viri iz puška.I naravno da svi žele biti kao on.....

VL
DU
Deleted user
10:53 01.08.2015.

triba napraviti izlozbu..slike..judi iz konzerve..

VL
Avatar sandinista
sandinista
09:09 02.08.2015.

Koliko iskompleksiran moras biti da nazivas JNA "trecom vojnom silom europe"? Hajde Ivkosicu molim te, sljedeci put kad spominjes tu "trecu silu" daj objavi po kojim je to parametrima bila treca. Objavi cijeli poredak, da znamo koga je to bivsa JNA ostavila iza sebe. Englesku? Njemacku? Francusku? Italiju? Spanjolsku? JNA nije bila ni 10. vojna sila europe, sto ni najmanje ne umanjuje nasu pobjedu. Samo kompleksasi moraju sami sebi lagati da bi se osjecali nadmocno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.