Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odlaze li prizori prazne sabornice u povijest?

S Mostovim mjerama više ne bi bilo neugodnih situacija nedostatka kvoruma

Komentari 1

PL
plavokosi
12:40 03.05.2016.

Tek će tada biti prazna sabornica! Kada odrade svojih 7 sati svi će otići doma a sabor će zasjedati samo do 16 sati. U njihovih sedam sati je I pauza od 1,5 sati, pa mi nije jasno što ćemo postići s takvim razmišljanjem. Samo nam onda ostaje da se molimo Bogu da nebude potrebe za izvarednom sjednicom jer tada će se svi moći opravdati da su odradili svoje radno vrijeme. Jedino što preostaje je plaćanje satnice pa koliko tamo provede vremena toliko će biti plaćen. Samo onda će nam Sabor zasjedati svakim danom od 0 do 24 sata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.