Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upravo vjenčani

Odjednom mladenci: U Saboru čestitke mladoj SDP-ovki i ministru

Sandra Perković (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
22.02.2013.
u 12:04

Nema sumnje da je veselo posljednjih tjedana u Saboru, barem što se Sandre Petrović i Tihomira Jakovine tiče.

Najmlađa saborska zastupnica, 27- godišnja SDP-ovka Sandra Petrović cijeli tjedan zahvaljuje na čestitkama koje joj kolege zastupnici upućuju u povodu vjenčanja s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom. I samom ministru jučer su čestitali prilikom predstavljanja Zakona o zaštiti životinja. Nema sumnje da je veselo posljednjih tjedana u Saboru, barem što se Sandre Petrović i Tihomira Jakovine tiče.

Podsjetimo, par se prije tjedan dana vjenčao u tajnosti, a vijest o vjenčanju šokirala je najbliže suradnike i saborske zastupnike jer je ministar uspješno tajio namjeru da izađe pred matičara, a rijetki su uopće i znali za njegovu romansu sa saborskom zastupnicom i stranačkom kolegicom.

>>Tihomir Jakovina – novi ministar tajnih poslova

Komentara 5

CI
cinbenik
13:45 22.02.2013.

Puno srece i uspjeha zelim mladencima i da nastave posteno i znanjem ucestovati u vodjenju ove drzave.................

CH
CH2710
16:18 22.02.2013.

. ...a vijest o vjenčanju šokirala je najbliže suradnike i saborske zastupnike... ======================================================================== Stvarno si treba postaviti pitanje - kako su ti jadnici preživjeli taj "strašni šok"... zar ne, novinaru...???

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
16:24 22.02.2013.

Dogovoren partijski brak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije