Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Varga
Povratak na članak

Odgoda poskupljenja dopunskog zdravstvenog osiguranja - pobjeda javnosti, SDP-a i HSU-a

Ministar zdravlja dodao je kako do poskupljenja police dopunskog osiguranja ne bi došlo prvog srpnja veće nešto kasnije.

Komentari 7

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:02 06.05.2016.

Ovaj uzima kokainsku terapiju kao i njegov šef Kokainko Milanović...

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:05 06.05.2016.

"predstavlja veliku pobjedu javnosti i medija, ali i Foruma mladih SDP-a i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u prikupljanju potpisa za peticiju da se spriječi povećanje cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja." HE HE HE HE ČITAVIH 900 POTPISA!!! Kokainska terapija!!

VL
ZD
zdepar
15:27 06.05.2016.

koliko ste vi pustili probnih balona koje ste onda slavodobitno lovili i opstruirali

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:05 06.05.2016.

...a sada revizija... sobica od 1.200.000 kn... javnih i drugih nabava...

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:53 06.05.2016.

pobjeda? ili ipak odgađanje neizbježnog? zašto bi se tako bogatija usluga u bolnici dobivala za tako smiješan iznos? pazite, mjesečno za zdravstvo iz plaće dajemo, što ja znam, kako tko, između 1.000 i 2.000 kuna. a dobijemo što? i kolikooliko manje u odnosu na one koji plus to plaćaju dopunsko? sa dopunskim, za 70 kuna mjesečno, što je cca 5% od iznosa kojeg vam država doslovno iščupa iz džepa mjesečno, ti sa dopunskim dobivaju nemjerljivo veću kvalitetu i obim usluge. to je inače i protuustavno. i krajnje je vrijeme za tužbu. dodatna usluga je uvijek više i koštala. pa nek je i plate, ali iz svojeg džepa. jer bez osnovnog osiguranja, glavne mase iz koje se hrani ova bolumenta, nema nikakve usluge. ali na račun te osnovne uplate se financiraju i ova dodatna, bogatija, razina usluge, lijekova, svega. radi se o javnoj stvari, novcu. ne možeš ti za 5% veću uplatu dobiti tolko kvalitetniju skrb.

VL
AN
anonimna1
15:08 06.05.2016.

a za mirovinsko ni a od koljevke pa do groba robija mog naroda.DOMOLJUBLJE.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.