Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ BARIŠIĆ
Povratak na članak

Odbor ze etiku odgovorio Borasu: Ustavni sud nema ovlasti poništavanja našeg mišljenja

Uoči sjednice Rektorskoga zbora jučer u Splitu, predsjednik Zbora Šimun Anđelinović ponovio je da ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić ima njihovu potporu, a rektor Boras je ocijenio da odluka Odbora za etiku u znanosti i visokom obrazovanju po njegovu mišljenju "još nije zakonita", te poručio da treba pričekati parvorijek Ustavnog suda.

Komentari 8

GU
gunđo
21:03 21.01.2017.

Pustite razni dušebrižnici ministra Barišića da radi svoj posao.Očito je da razni ljevičari još i danas ne prihvaćaju poraz,te koriste svoju prokušanu metodu da ocrne ljude i time u javnosti unose zabunu i nepovjerenje,kao i slučaju našeg ministra.

VL
Avatar firebird
firebird
21:50 21.01.2017.

Nisu samo ta cetvorica "etika, bili su popvlasteni u vrijeme Jovanovica, Ostojica ... sad i drugi imaju pravo glasa.

VL
NE
Nepokolebljiv
02:38 22.01.2017.

Preporuke, prijedlozi ili primjedbe Odbora za etiku nisu obavezujuce I mogu se slobodno objesiti macku o rep! Takova im je poprilici vrijednost!

VL
DU
dubravkai16
10:39 22.01.2017.

Ma dajte više ovog oblajhanog maknite. Politička figura.

VL
GO
gooniegoogoo
06:57 23.01.2017.

"predsjednik Zbora Šimun Anđelinović", to je valda bratić od naše Becne Anđelinović. Da ustavni sud, Partija do groba!!!!!

VL
ME
Meter
19:41 21.01.2017.

Izgleda da etika i etično ponašanje nisu omiljeni u nekim našim strukturama

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
20:27 21.01.2017.

Lakrdija od Ustavnog suda mogla bi se proglasiti nadležnom, pretpostavljam da će zaključiti da su Barišiću uskraćena ustavna prava, nešto slično kao kod Sanadera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.