Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski parlament
Povratak na članak

Odbor za ribarstvo prihvatio izvješće Ruže Tomašić koje traži ukidanje zabrana malim obalnim ribarima

Svojim izvješćem, kako su priopćili, Tomašić također poziva Komisiju da zajamči reviziju stanja ribljih stokova te ističe potrebu za analizom utjecaja malog ribolova na stokove kako bi se ovu granu ribarstva moglo kvalitetno regulirati.

Komentari 4

TA
taxiico
19:59 17.02.2016.

bravo. a gdje su sad kriticari i sto ce sad reci...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:33 18.02.2016.

super stvar! eto, odbor je prihvatio izvješće, koje može poslati svaki eurozastupnik. picula odmah dao amandman. prekrasna suradnja i zalaganje naših eurozastupnika u europarlamentu! ružu za predsjednicu, a piculu za premijera! a onda čitaš dalje. pa vidiš da u priopćenjupćenju piše da se ruža zalaže za to i to. protivi se tome i tome. i da ona, ruža, poziva ek da izmijeni propise. snaga odbora za ribarstvo je kao i onog za poljoprivredu. ako prijedlog podnese nijemac, francuz, englez, to će biti važno i brzo na tapeti. a ako tamo neki portugalac, rumunj, li hrvat, e to će se čekati, i dobiti na težini kao i led na suncu. bezveze članak, nije ga ni trebalo pisati. nevažno što to naši žele. bitno što nijemac, talijan, francuz, englez, misli i želi.

VL
UZ
uzor10
21:45 17.02.2016.

Srami se ružo uništila si pola Hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.