Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbio taksi

Odbio voziti pijanog Zadranina s psom, a ovaj mu skakao po taksiju

\'15.02.2010. Hrvatska, Zagreb - Zagrebacki taksisti na taxi stajalistu u Marticevoj ulici. Photo: Anto Magzan/PIXSELL\'
Anto Magzan/PIXSELL
08.01.2011.
u 10:28

Noćas u 02.25 sati u Zadru, pijani 30-godišnjak koji je na povodcu vodio psa Pit Bull Terijera zaustavio je taxi kojim je upravljao 52-godišnjak, skočio na poklopac motora i udarajući rukama i nogama oštetio prednje vjetrobransko staklo.

ZADAR - Noćas oko 02,25 sati u Zadru, ulica Splitska, 30-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,55 g/kg, koji je na povodcu vodio psa „Pit Bull Terijera“, zaustavio je taxi vozilo „Renault Megane“ tvrtke „Taxi Lulić“ s kojim je upravljao 52-godišnjak, skočio na poklopac motora gdje je udarajući rukama i nogama oštetio prednje vjetrobransko staklo a potom se popeo na krov vozila gdje je nastavio lupati po vozilu, te vikom i galamom zahtjevao od vozača da ga odveze kući - izvjestili su iz zadarske policije dodajući da se 30-godišnjak razuljito jer ga je taksist odbio povesti s obrazloženjem da je pijan i da ne želi voziti psa.

Po dolasku policije 30-godišnjak je i njih je vrijeđao i omalovažavao te se pokušao, kako tvrde u policiji, udaljiti sa mjesta događaja.

- Policijski službenici su nad 30-godišnjakom uporabili sredstva prisile te je od 03,00 sati smješten u posebne prostorije do otrežnjenja. Protiv 30-godišnjaka biti će podnesen optužni prijedlog zbog „narušavanja javnog reda i mira“, „omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika“ i „držanja životinja bez nadzora“ - istakli su iz PU Zadarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije