Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Fimi medija

Odbio otkriti izjave koje je dao USKOK-u


'unu-150509-virovitica - ivica kirin, kandidat za gradonacelnika grada virovitice HDZ-HSS-HSLS snimio dsantosi'
'dsantosi'
05.10.2010.
u 23:05

Kirin i dalje tvrdi da je u MUP-u sve radio časno i pošteno te da od silnih milijuna koji mu se stavljaju na teret, kako kaže, osobno nije imao niti jedne lipe koristi

Ivica Kirin ni u utorak nije htio komentirati izjave koje je u ponedjeljak dao USKOK-ovim istražiteljima. U ponedjeljak je kasno došao iz Zagreba, pa je njegov radni dan počeo poslije 7 sati.

U svome uredu obavio je uobičajene dogovore s pročelnicima i suradnicima, dao zadatke koji se trebaju riješiti tijekom dana te porazgovarao sa svojim zamjenikom Ivanom Sićom, a potom ga je u 11.30 sati njegov službeni vozač opet odvezao prema Zagrebu.

Nakon afere s veprovima, Kirin danas mnogo opreznije komunicira s javnošću, a iz njegova ponašanja može se iščitati da je naučio lekciju. U Virovitici tvrde da u aferi Fimi media Kiro neće pristati da bude žrtvovan zbog "viših stranačkih interesa".

Kirin i dalje tvrdi da je u MUP-u sve radio časno i pošteno te da od silnih milijuna koji mu se stavljaju na teret, kako kaže, osobno nije imao niti jedne lipe koristi. Spotovi koje je u sklopu provođenja Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 2007. godine MUP naručio javno su predstavljeni 22. svibnja 2007., a na promociji je uz Kirina bio je i ministar Kalmeta.

Kirin je tada potvrdio da je u program sigurnosti uloženo 16 milijuna kuna i taj trošak nije bio nikakva tajna. Njegovi stranački prijatelji kažu da je Kiro samo izvršavao ono što su drugi od njega tražili.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar vh1
vh1
08:45 06.10.2010.

Đakić, Kirinov mentor zna gdje je lova.....

OB
-obrisani-
07:53 06.10.2010.

Silni su milioni odlazili u Policiju i tu im se gubi svaki trag Kirin nije dobio ni lipe Mi u vladi RH,također ni lipe Novca nema,,,ma mora ipak taj naš Kirin znati kamo ga je pospremio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije