Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA IZVANRASPRAVNOG VIJEĆA
Povratak na članak

Odbijen zahtjev USKOK-a da se spoje spisi slučaja Hypo i Fimi medije

USKOK je s takvim zahtjevom izašao na prvom pripremnom ročištu za aferu Fimi medija sredinom lipnja ove godine.

Komentari 5

Avatar germanikus
germanikus
17:06 31.05.2016.

Da biste bolje shvatili mnoge za nas ,,male,, ljude neshvatljive akrobacije ,,našeg,, Krivosuđa želim vam u tu svrhu navesti jedan za to paradni primjer!Bračni par oboje odvjetnici do sredine 90- kad ulaze u Pravosuđe nemaju NIKAKVU značajnu imovinu da bi tad počeo njihov strelovit financijski uzlet!Danas nakon ca. 20 godina ,,rada,, imaju u Zagrebu novi ogroman stan,pored Zagreba lijepu vikendicu,na moru raskošnu vilu,oboje voze dva skupa terenca i jedno dijete im studira izvan Hrvatske!SVE to posjeduju koliko je meni poznato bez ikakvih kreditnih opterećenja!Kraj priče ..pametnom dosta a bud...li ni crtež nebi pomogao!

VL
Avatar germanikus
germanikus
19:09 31.05.2016.

Svim kret...ima koji tvrde da je Sanader nevin postavljam samo jedno jednostavno pitanje ...od kuda čovjeku koji je početkom 90-tih bez značajne imovine stigao u Hrvatsku sve ono što danas posjeduje!?Priče o imovini stečenoj u Austriji neka ostave za petogodišnjake s posebnim potrebama!

VL
LA
Lavica7
20:07 31.05.2016.

Im0ovina stecena u Austriji? Nista lakse. Trazit poreznu karticu od Austrije. Kladim se da su zivjeli od socijale bez ikakvog vlasnistva. Krava muzara ih je cekala s druge strane granice.

VL
OV
Ovozemaljski
18:40 31.05.2016.

Ma Ivo rasturit ces ih sve, prije ce se pravosuđe raspasti nego ce oni tebe osuditi, da imaju dokaze i da nije puno toga montirano vec bi te osudili, nemaju nista, corak!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.