Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popratni program u Kninu
Povratak na članak

Od ultramaratonaca i smotre folklora do Thompsonova koncerta

Tijekom cijelog današnjeg dana u Kninu će se, osim proslave 20. obljetnice Oluje, događati niz popratnih programa koje donosimo u cijelosti

Komentari 4

HR
hrUsrcu
11:36 05.08.2015.

a gdje je prijnos preko interneta za nas koji nismo doma ( u HR) sramota VL

VL
FI
Fisherman
12:04 05.08.2015.

Pa nema ni prijenosa u vecernjim satima ....stvarno sad vise necu placati pretplatu za HTV.

VL
AN
antijugoslavencina
14:00 05.08.2015.

Ovo je fenomenalno, ali kad pomislim kako se danas osjecaju Frljic,Dezulovic,Tomic,Jergovic,Terselicka,braco i seka Pusic i ostali izdajnici ove zemlje, to je neprocjenivo!

VL
BS
Bijela_Sova
12:47 05.08.2015.

Da nema koncerta i motorista ne bi bilo ni 5000 ljudi. Sramota. Gdje ste sad svi vi koji ste se najavljivali u Knin?' Doći ćete predvečer na feštu, a počast i svečanost vas ne zanimaju. Samo da je Thompsona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.