Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratna ambalaža
Povratak na članak

Od rujna bez 50 lipa za vraćenu bocu mlijeka

Udio ambalaže od mlijeka i mliječnih proizvoda u sustavu povratne naknade lani je bio 11%, kažu iz Zmajlovićeva ministarstva

Komentari 9

LA
larala
07:06 22.05.2015.

Od rujna bez 50 lipa za vracenu bocu mlijeka al ne racunajte da ce mlijeko biti jeftinije za tih 50lp....politica croatika

VL
DU
Deleted user
07:40 22.05.2015.

nije to tak tragicno , kak vidimo dolazi hadeze na vlast pa bu med i mlijeko svuda u metalnim posudama, za svakoga , a i krenulo je naravno od prvog covjeka opozicije karamarka , je da je malo u sukobu interesa , ali i dalje ganja mecku i audija iz gornje klase.

VL
Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:58 22.05.2015.

Zmajlović ima pameti koliko i kose. Njegovo ministarstvo treba ukinut jer ionako niš ne dela bolje bi bilo da se umjesto tog ministarstva razdvoji ministarstvo za obrazovanje i sport na dva jedno za obrazovanje, a drugo za sport !!!!!

VL
DU
Deleted user
19:18 22.05.2015.

Štetnije i nesposobnije vlade valjda u povijesti dosad nije bilo... Jedina pametnu ekološku mjeru umjesto da prošire oni ukidaju??? Kakve to veze ima s konkurencijom iz EU kada to svi moraju plaćati, a i tih 50 lipa tko hoće može dobiti nazad... Znači opet će biti puni parkovi i kontejneri boca... Tako je to kad partijski uhljebi bez dana staža završe u ministrastvu....

VL
EI
eightball
08:07 22.05.2015.

Jevda cekam da se vrate oni lopovi iz HDZ-a na vlast, pa da ovi supersposobni poduzetnici napokon daju svoj obol ekonomskom prosperitetu ove zemlje. Pih, ministar poljoprivrrede nam j e covjek koji nije bio u stanju voditi seosku poljoprivrednu apoteku,u, ministar ekonomije nam je ekonomist koji je o ekonomiji citao samo u knigama,ministar pravosudja je polusposobni odvjetnik koji se bogati na ovrhama ljudima koji su ostali bez posla,ministar prometa je lik koji si je vec ugovorio proviziju za prodaju autocesta,a od prometa poznaje jedino cestu od Varazdina do Zrca,itd,itd. Kad su pocela sudjenja HDZ-u, mislio sam:"daj nam Boze bilo koga drugog, ovi kradu ko blesavi".A sad si mislim:"Boze vrati nam one sto su krali, bili su vise socijalno osjetljivi nego ova lijeva koalicija"

VL
DU
Deleted user
10:47 22.05.2015.

paaaa... ja stvarno osobno pazim na tu ekologiju, a nitko me ne tjera na to... papiriće bacam u koš, planinarimo po nekoliko sati i SVE smeće u vrećici donosim doma ili do prve kante... ok, ak vam je do zaštite okoliša, udarite kao i na cigarete neki porez na pvc ambalažu, a uvedite kao nekada boce za mlijeko... tj, staklenka mlijeka 5 kn, pakiranje u tetrapaku - 8 kn...dobro to ja zamislio, zar ne?... ali opet bi nekome bilo loše... tako je to s ljudima... upravo se spremam sa svojom bocom na mljekomat... neki sam dan počeo i svidjelo mi se...

VL
Avatar airbizz
airbizz
17:09 22.05.2015.

kad bi ljudi kupovali direktno s opg-a mlijeko,bilo bi jeftinije i kvalitetnije za potrošače.izbjegli bi posrednike koji trpaju aditive koji povečavaju rok trajanja mlijeka koji negativno utječu na naše tijelo.

VL
AN
anonimus00
13:57 22.05.2015.

punite mlijeko u tetrapak kao i do sada, a ne izmisljati sa pvc bocama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.