Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez civilizacije

Od Domovinskog rata živi u špilji na Dinari, HGSS mu donio hranu

'06.02.2012., Oklaj - HGSS spasava i pomaze stanovnicima zatrpanim u zaseocima opcine Promina, donoseci im hranu i ljekove. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
'Dusko Jaramaz/PIXSELL'
11.02.2012.
u 21:23

U špilji Živa kamenica kao pustinjak još od završetka Domovinskog rata živi stariji muškarac.

Nakon skoro tri sata probijanja pripadnici HGSS-a došli su preko Bogovih staja prema Modrašu na Dinari do špilje Živa kamenica gdje kao pustinjak još od završetka Domovinskog rata živi stariji muškarac.

Nitko ga nije vidio još od početka nevremena pa su pripadnici HGSS-a otišli do njega kako bi provjerili je li dobro i donijeli mu zalihu hrane.

Prema pisanju Jutarnjeg lista radi se o 59- godišnjem Vjeki Matkoviću, koji ne želi živjeti nigdje drugdje već u toj špilji iako u obližnjem selu Ježović ima brata.

Komentara 63

Avatar perodeformero
perodeformero
21:38 11.02.2012.

Špiljski pustinjaci su se i ove zime dobro organizirali. Pomeli su ispred svojih špilja cca 150m2 šume, šumskih živina i opskrbili se za predstojeće nevrijeme. Isto tako povezali su se bežičnim winternetom signalizirajući jedan drugome kada će večera u koliko počinju nedruštvene aktivnosti i u dokolici obračunavali porez na samostalni rad. Požalili su nam se da im je jedini problem što kad zapadne snijeg nikako nemogu samovati. Stalno ih gnjavi centar za socijalni rad, gss, novinari.... Nadaju se što skorijem prestanku oborina da im se konačno vrati mir u njihove špilje. Članak napisao novinar portala \"ranonoćni .hr\" , Nepismeni Homer

LO
Loco
22:31 11.02.2012.

Poštovani g. Capar Domovinski rat je završio 2002. godine?!?!? Nitko ga nije vidio?!? Odlično prenošenje vijesti iz drugih novina uz dodatak mašte...

UK
Ugo Kajvez
21:36 11.02.2012.

Treba mu zaračunati sav porez koji nije platio u cijelo to vrijeme !! ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije