Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKI OČEVID
Povratak na članak

Očevidom isključen tehnički faktor kao uzrok bribirskog požara

Požar je oštetio i vrata kapelice sv. Barbare u Bribiru, skladišni prostor tvrtke iz Selca te krovište jednog stana u Selcu.

Komentari 11

2U
2u8
13:59 25.07.2012.

ne zna se što je izazvalo vatrenu stihiju u kojoj je izgorjelo 600 hektara šume ...................................................................................................................... Zna se; pobunjeni Srbi.....

VL
BU
bucmix
14:06 25.07.2012.

požar je katastrofa za prirodu, ljude i objekte. Svaki iznajmljivač je izgubio na ovom požaru. Na koji način utuviti ljudima da korov ne spaljuju ljeti, pogotovu kada puše orkanska bura. Bura je bila jaka i samo maloumni po njoj pale korov. Kazne moraju biti drakonske, oduzeti svu imovinu i u zatvor na dulje vreme, trajno oduzeti pravo na korištenje šibica i ostalih sredstava za paljenje. Ako ni to ne pomogne potrebno je uvesti srednjevjekovne zakone. Tko izazove požar zna se kuda!

VL
Avatar Django
Django
14:28 25.07.2012.

Očevidom isključen tehnički faktor kao uzrok bribirskog požara ----------------- Kolumbo otkriva Ameriku. A sve je izvjesnije da Kolumbo i nije bio prvi.

VL
DI
duncan_idaho
14:34 25.07.2012.

Građani Hrvatske su 90% jedna vrlo neodgovorna, nekulturna, neobrazovana umišljena bagra. Žali Bože što imamo državu, jer ćemo ionako sve uništiti, kako prirodu tako i ono što su prethodne generacije stvarale. Jedva čekam da se ta farsa od nezavisnosti završi što prije

VL
DU
Deleted user
15:22 25.07.2012.

O gustoj šumi ne bih govorio, ali je svatko, tko je legalno gradio ikakav objekt u svim ovim područjima, platio vrlo visoke iznose i komunalne i vodne i ostalih naknada po kubiku građevine lokalnoj (samo) upravi! Koja se time "obvezuje da u određenom roku...." To obvezuje na određene sigurnosne protupožarne koridore i svako lupetanje o borovoj šiški, koja leti i pali krovove je bacanje prašine u oči! I trebalo bi napokon da netko, kome je nešto izgorilo, podigne tužbu i odštetni zahtjev protiv lokalaca!

VL
NI
Nikanor
16:57 25.07.2012.

25.07.2012. u 13:59h 2u8 je napisao/la: ne zna se što je izazvalo vatrenu stihiju u kojoj je izgorjelo 600 hektara šume ...................................................................................................................... Zna se; pobunjeni Srbi..... ******************************************************************** Zato je ova neviđena kukuriku "antifašistička" kopilad i gamad prije nekoliko tjedana ia i smjenila vrlo stručnog i profesionalnog dugogodišnjeg glavnog vatrogasnog zapovjednika i postavila esdepeovu seljačinu iz Koprivnice koji glumi vatrogaščića, a koji pravog požara, osim onog u kuhinji kada mu ženi zagori pečenje, debil nije ni vidio ! A možda taj kukuriku šljam objavi da je požar podmetnula emigracija, odnosno ustaše, kako su to objavljivali radili do 1990. godine ! Pa je zato i ono mandrilo od Ostojića i izašao na požarište gdje je kreten samo smetao i ometao rad vatrogasaca! I ovo je još jedan razlog da se tu gnjusnu kukuriku gamad doslovce zatuće s obzirom koliki su smradovi, što bi im ustvari trebalo biti nagrada !

VL
DU
Deleted user
19:14 25.07.2012.

Svake godine sve vise i vise pozara za koje se smatra da su podmetnuti, a nigdje u medijima rezultati istraga kojih ili nema ili se zataskavaju. A, vrlo dobro znamo da se veliki dio podmetanja moze pripisati diverzijama. Medjutim, Hrvati kao i uvijek sute, zataskavaju za "vise interese ". Koji su nas do sada itekako kostali kako u ljudskim zivotima tako i materijalno. Sjetimo se 91. - 95.

VL
YO
yocko
19:39 25.07.2012.

Ovo u Selcima je moralo planuti,jer je jako lijep teren za gradnju stambenih objekata,nekom je to zamirišalo??

VL
NI
Nikanor
20:00 25.07.2012.

25.07.2012. u 19:18h Drpoje je napisao/la: NIKANOR kakv si ti konj. Sva sreca sve je manje takve gamadi kao ti. Vjerojatno imas osam razreda osnovne skole i u mladosti trpio maltretiranje od vlastitog oca. Tako kako se ti izrazavs moze samo nekulturni zaostali idiot. *************** Da imam i samo 4 razreda osnovne škole za smrdljivu kopilad komunističkih zločinaca, poput tebe, bi bio više nego Einstein. A da sam i trpio maltretiranje od vlastitog oca, bolje je nego što je to slučaj kod tebe kada ni ti ni mater ti nemate pojma koji te pijani podoficir JNA napravio ! Izražavanje je prilagođeno upravo ljevičarskim degenericima kakav si ti ! I ne zavaravaj se da nas je sve manje, jer to što nismo lustrirali izrode, izdajice i dezertere kao što se to uobičajeno sa gamadi radi, znači da smo i dalje milostivi, a danas i strpljivi. Nego, hoćeš kazati da je smjena glavnog vatrogasnog zapovjednika i postavljanje koprivničke seljačine samo zato jer je član esdepeovog ološa ispravan ?

VL
DU
Deleted user
21:16 25.07.2012.

CMOK. Saljem ti pusu.

VL
DU
Deleted user
08:18 26.07.2012.

nikanor , bas mi te zal,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.