Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Vulin
Povratak na članak

Očekujemo da će koalicija HDSSB-HKS osvojiti 5 do 6 saborskih mandata

- Ne slažem se s njim da su Srbi šaka jada, kako je rekao. Šaka jada su četnici koji su napadali Vukovar i željeli Veliku Srbiju. Ostali Srbi su narod kao i svi drugi - komentirala je Ruža Tomašić nedavnu izjavu Milanovića

Komentari 4

LU
Luka1710
19:02 27.08.2016.

Zanimljivo je što HDSSB govori o spašavanju Slavonije, a oni su imali značajnu ulogu u upropaštavanju te regije i uhljebljivanju svojih ljudi. Kad pogledate njihovo biračko tijelo i članove vidite da su to osobe ne baš prevelike inteligencije i upitnog morala. Nešto kao glasači HDZ-a ( SDP-ovci su obrazovaniji i tu se vidi koliki problem imamo u obrazovanju). Oni koji su nešto upropastili, sasvim sigurno to ne mogu ispraviti jer nemaju znanja, a ni stvarne volje. Zato, na izborima treba glasat za opciju koja do sad nije sudjelovala u vlasti, nema optuženike ili osuđenike, ne bavi se ideološkim podjelima već isključivo izgradnji novog, pravednog, poštenog, meritokratskog i humanijeg društva. To je jedina opcija za spas čovjeka.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
20:05 27.08.2016.

Može li HDSSB nabrojati sve investicije koje je privukao u županiji i općinama i gradovima u kojima je na vlasti? Ma ne treba, budem ja. Evo, jesam.

VL
LA
Lavica7
19:18 27.08.2016.

Nadajte se. U nadi je spas.

VL
SI
Sittingbull
20:26 27.08.2016.

Ruža se pravi pametna. Naravno da je i Milanović mislio na četnike koji su danas vrh politike u Srbiji a ne na srpski narod. Sada su za nju Srbi narod kao i svaki drugi a do nedavno je izjavljivala da su gosti u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.