Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava

Nožem razrezao oca i oduzeo si život, majka zbog šoka u bolnici

prerezao si grkljan
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/6
07.06.2010.
u 14:13

Susjedi kažu da se sin borio s depresijom i već se jednom pokušao ubiti ispijanjem solne kiseline.

– Sve je, vele, bilo puno krvi! Tako nešto vidi se samo u filmovima. Strašno! – kazao je šokirani mještanin Svetog Jurja u Trnju gledajući u obiteljsku kuću, desetak metara od crkve, u kojoj se danas oko podneva odigravala krvava drama.

Muškarac u dobi od 35 godina nađen je mrtav u obiteljskoj kući. Na tijelu je imao ozljede nanesene oštrim predmetom, a prema neslužbenim informacijama, prerezao si je grkljan.

Prevezeni u bolnicu
Njegova majka (64) i otac (67) prevezeni su u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Otac je ozlijeđen oštrim predmetom, a na majci vidljivih ozljeda nije bilo – u bolnicu je prevezena zbog šoka.

Susjedi kažu da su čuli svađu i viku, a neslužbena je verzija događaja da si je nakon svađe i ozljeda koje je nanio ocu, R. P. oduzeo život. Prije toga zaključao je kuću u koju je nakon dojave mještana provalila policija. Imao je, kažu susjedi, psihičkih problema. U nedjelju su otac i sin zajedno bili na nogometnoj utakmici i nije bilo naznaka da su u lošim odnosima.

Roditelji su radili u Njemačkoj i podignuli lijepu katnicu. Je li nesreći kumovao alkohol ili nagla promjena vremena, koja također, kako kažu stručnjaci, može biti okidač kod psihički labilnih osoba, još se ne zna.

Nasilje u obitelji
U Međimurju su u protekla tri dana zabilježena još dva slučaja nasilja. Zbog narušenih bračnih odnosa 49-godišnja žena iz Goričana, pod utjecajem 2,69 promila alkohola, u subotu je napala supruga, kojem je 10 godina više. Izudarala ga je tupim dijelom sjekire, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Sjekira je radila i u u Maloj Subotici, gdje su se sukobili 55-godišnji vlasnik kuće i 56-godišnjak. Policija je izvijestila da su vikali i vrijeđali se, a sukob je završio tako što je vlasnik kuće sjekirom i drškom udario u glavu i tijelo 56-godišnjaka.

Komentara 11

PO
porezni.obveznik
15:04 07.06.2010.

@lschmidt covjek je ocito bio psihicki bolestan. naravno, takvog treba nogom u dupe izbacit iz kuce... nabijem te na covjecnost (cak i da se ne radi o vlastitom djetetu)

OB
-obrisani-
15:06 07.06.2010.

sve je to lepo,al ne znam u kom vremenu si ti ziveo,uzmi prosecnu platu,podeli je na stanarinu i rezije i ostale troskove....aj se osamostali danas bilo gde u evropi a ne samo kod nas na balkanu....umro je tito odavno ako nisi cuo i proslo je to vreme....

OB
-obrisani-
14:48 07.06.2010.

Kod nas roditelji pretjeruju u svojoj obavezi prema djeci pa ih i zadržavaju sa sobom predugo tako da djeca shvate kako su roditelji zapravo tu da njima podilaze! Znam puno ljudi koji sad imaju problem s djecom jer se ova neće potpuno osamostaliti! To je idealna atmosfera za stvaranje sukoba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije