Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog teške situacije

Obustavlja se humanitarna akcija za obitelj Šišak

obitej sisak (1)
Borna Filic/PIXSELL
15.09.2013.
u 18:47

Odlazak na liječenje upitan je pa želimo javnost informirati o obustavljanju humanitarne akcije, poručili su danas iz udruge Ljubav na djelu

 – Dirnuti iznimnom empatijom koju su svi građani Hrvatske pokazali u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za liječenje Božidara i Ivane Šišak, a zbog iznimno teške situacije u kojoj se oboje nalaze, zbog koje je odlazak na liječenje upitan, želimo javnost informirati o obustavljanju humanitarne akcije – poručili su danas iz udruge Ljubav na djelu.

– Trenutačno je Božidar još uvijek hospitaliziran na onkologiji KBC-a Rebro i, nažalost, tromboza se ne povlači pa je i dalje upitan odlazak na liječenje u Njemačku, s time da je i primarna bolest uznapredovala i da je Božidar u teškom stanju. Ivana je završila proces zračenja. Sljedeći petak 20. 9. 2013. trebala bi primiti drugu kemoterapiju od ukupno šest, a sve s ciljem da se smanji tumor na jetri kako bi mogla primiti tretman liječenja u Njemačkoj. S obzirom na to da je prikupljeno 2,030.000 kn i da je to dostatan novac za početak liječenja njih oboje, zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da prikupimo sredstva za liječenje, no zbog teškog stanja u kojem se oboje nalaze nastavak liječenja je neizvjestan i želimo informirati javnost da akciju obustavljamo – poručio je Zoran Balija, brat Ivane Šišak.

>> Još 800 tisuća kuna treba obitelji Šišak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije