Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezna reforma

Obuljen Koržinek: Vjerujem da će za autorske honorare rješenje biti povoljno

Nina Obuljen Koržinek u pratnji karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića obišla je Zvijezdu
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/2
28.11.2016.
u 12:00

"O svemu se još razgovara, vjerujem da će biti rješenje koje će biti povoljno i da neće biti nikakav udar na kulturu", istaknula je ministrica Obuljen Koržinek

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek izjavila je u ponedjeljak novinarima, vezano za doprinose koji bi se poreznom reformom uveli na autorske honorare, da se o svemu još razgovara te kako vjeruje da će "biti rješenje koje će biti povoljno i da neće biti nikakav udar na kulturu".    

– O svemu se još razgovara, vjerujem da će biti rješenje koje će biti povoljno i da neće biti nikakav udar na kulturu – istaknula je ministrica Obuljen Koržinek novinarima  uoči sjednice užeg kabineta Vlade upitana o doprinosima na autorske honorare.

Na pitanje nada li se većem proračunu za kulturu za iduću godinu, rekla je kako će se sve znati danas i da će izjave dati nakon sjednice Vlade.

>> Kulturnjaci ministru Mariću: S našim ćete honorarima teško spasiti državu!

Komentara 3

DU
Deleted user
12:12 28.11.2016.

A da završe tečaj za zidara ili varioca kojih fali na trzistu

GO
gordana93
14:56 28.11.2016.

ma kakve su to gluposti sad ne bi placali doprinose,a mirovinu bi htjeli primati debelo se koriste ti honorari ne bi ja nikom dala da bude posteden

Avatar serafina
serafina
12:21 28.11.2016.

Pitanje je što je sve za ministricu kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije