Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzno

Obranu Slobodana Miloševića u Haagu financirao je Sadam Husein

\'THE HAGUE, NETHERLANDS - JULY 5:  Former Yugoslav President
AFP/PIXSELL
30.03.2012.
u 00:05

Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane, Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država počelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju

Obranu pred Haaškim sudom bivšeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića financijski je pomagao Sadam Husein, izjavila je za Glas Rusije bivša Sadamova odvjetnica Bušra Halil.

– Cijeli je proces zahtijevao velike troškove. Odvjetničke usluge bile su skupe i Husein, osjećajući što će se dogoditi, odlučio je podržati svrgnutog predsjednika Jugoslavije – rekla je Halil pitajući treba li objasniti što je motiviralo Sadama Huseina i je li ubijeni irački diktator predvidio situaciju koja se danas događa u arapskim zemljama kao i situaciju s geopolitičkom doktrinom u svijetu.

Govoreći o financiranju Miloševićeve obrane, Halil je rekla da je Husein smatrao da je kršenje suvereniteta država počelo u bivšoj Jugoslaviji te da svi događaji koji su potom uslijedili po svim kontinentima to i dokazuju.

Komentara 37

DU
Deleted user
18:36 30.03.2012.

Mesic\'s friend. It\'s all clear.

PE
pemec
06:56 30.03.2012.

Kršenje suvereniteta Slovenije, Hrvatske i BiH započeo je Slobodan Miloševič u bivšoj Jugoslaviji, ako to Sadamu nije bilo jasno onda je stvarno bio totalana budala

RI
Riznica
12:08 30.03.2012.

Finansirao ubojicu muslimana .. Nije ni cudo sto je zavrsio u rupu, kao pacova su ga izvadili !\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije