Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlaz?
Povratak na članak

Obrana Osječanina uhićenog u Paragvaju s drogom uložila žalbu

Novaković na prvom ispitivanju nije imao tumača i zato tražimo slobodu, kaže E. G. Stanley

Komentari 7

Avatar kukumare
kukumare
12:47 20.10.2011.

Trebalo bi ih žaliti?? Pih! Dva dilera na ulici manje..Nekoliko mladih života vjerojatno zauvijek spašeno...

VL
Avatar gmail
gmail
12:56 20.10.2011.

Znači po naslovu bi se zaključila da je obrana uz drogu uručila i žalbu. Zar na novinarstvu ne treba znanje jezika?

VL
MI
mate.im
13:10 20.10.2011.

brižna mama otvorila žiro-račun, i ništa mije uplaćeno, baš čudno. Vidi se kako ga je odgojila. Pitam se da je uspio u poslu, bi li on koju kunu od droge dao za neko bolesno dijete?

VL
AU
Augustiner
13:11 20.10.2011.

U jednom udaljenom kutku svog srca, osobnosti..žalim ovu dvojicu, možda bih i ja sam tražio sve moguće načine da ih izvučem odande...međutim kad god nađem samilosti za njih dvojicu....kad god razmislim da ih treba izvući odande...pojavljuju mi se fleševi..u glavi....pojavljuju mi se scene koje bi se događale da su oni uspjeli u svom naumu...scene osoba koje su konzumirale njihovu drogu, scene roditelja čija djeca bi bila žrtve njihovog uspjeha, pojavlju mi se scene njihove bahatosti, vožnje po gradu sa novim bmw-om, mercedesom...”tko smo, šta smo”..vozali bi se po gradu i sa gnušanjem bi pljuvali po tamo nekim loozerima koji rade za 2500 kuna plus bon u konzumu...pljuvali bi po policajcima koji ih zaustave....imam fleševe u glavi kako se naručitelj te dostave smješka, prebrojava novčanice....i smije se nama svima u facu....imam fleševe u glavi kako takvima ova država ne može ništa….zastara, odvjetnici..nakon toga imam fleševe kako me zapravo boli k..c što se oni kisele u tamo nekom udaljenom kutku svijeta u nekom tamo južnoameričkom zatvoru…jer to su i zaslužili…

VL
SA
sasoon
14:10 20.10.2011.

Hm, zašto bi ih trebali žaliti? Pa krijumčarili su drogu, i završili u zatvoru

VL
Avatar jwayne
jwayne
14:24 20.10.2011.

Čemu uopće publicitet za ovaj slučaj?! Po Hrvatskoj i svijetu nalaze se stotine hrvata po zatvorima zbog dilanja droge. Kada će oni dobiti svoj medijski prostor? Hoće li izići neki specijal VL \"Kako žive dileri droge iz rešetaka\"?!? Pošaljite im svima tubu vazelina i neka uživaju!

VL
DA
damyr26
20:53 20.10.2011.

Prestanite pisati žalopojke o dvojci krijumčara droge, znali su ono dobro što rade,pa tako onda neka prihvate posljedice onog što im se dogoddilo. Ni najmanje mi nije žao što su završili u zatvoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.